Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLET

Cibalia se porazom oprostila od HNL-a, Istra u dodatne kvalifikacije

Cibalia se porazom oprostila od HNL-a, Istra u dodatne kvalifikacije
Foto: Duško Marušić/Pixsell
18.05.2018. u 21:49

Pravu dramu ponudilo je posljednje kolo HNL-a, nakon kojeg je poznato da će u drugu ligu Cibalia, a u dodatne kvalifikacije Istra.

Puljani su dodatne kvalifikacije osigurali remijem protiv Rudeša 1:1, dok su se Vinkovčani od HNL-a oprostili porazom u Kranjčevićevoj kod Lokomotive 2:1.

Istra Rudeš
1/8

Istra je protiv Rudeša povela u 34. minuti golom glavom Vojnovića, no Ivančić u 58. natrčava na jednu odbijenu loptu i zabija za 1:1. Mogli su Puljani na kraju i do pobjede, no u 85. minuti Vojnović je promašio jedanaesterac.

Lokomotiva je do vodstva stigla preko Majera u 75. minuti, da bi samo tri minute kasnije Barišić promašio jedanaesterac za goste. Ipak, ofenzivac Vinkovčana iskupio se samo minutu kasnije golom sa šest, sedam metara. No, nade Vinkovčana u opstanak u HNL-u srušene su u 83. minuti kada je za novo vodstvo lokosa pogodio Valentić.

Cibalia će tako u drugu ligu, dok će Istra u dodatne kvalifikacije gdje ih čeka Varaždin. Utakmice će se igrati 30. svibnja i 2. lipnja, a ždrijeb domaćinstva 21. svibnja.

Rezultati by SofaScore

 

Komentara 5

Avatar mlijeko
mlijeko
01:33 19.05.2018.

Opet sudci. Bebek sudi penak za Istru i isključuje igrača Rudeša, a samo je to on vidio..Taj Bebek je stvarno postao loš sudac. A šta reći za Gabrila i pomoćnika Radića..oba iz Splita. Umjesto 1:0 za Cibaliju Radić vidi zaleđe..ma treba ga uhapsiti ko onoga suca u Srbiji, a onda Gabrilo izmišlja penal za Cibaliju jer je vjerojatno od 4. suca saznao da nije bilo zaleđe. Sprdnja od lige od prvog do zadnjeg kola.

MA
Marsijanac
21:28 18.05.2018.

Tko to kaze , tko to laze da HNL nije zanimljiva!

PA
pappmisi
20:31 18.05.2018.

Svaka cast Lokonotivi, mogu otici, Lovro Majer, Sunjic i drugi vec sada imaju naslednike Babic je vec sada izvanredan igrac , a o Karacicu da ne pricamo !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije