Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLET
Povratak na članak

Cibalia se porazom oprostila od HNL-a, Istra u dodatne kvalifikacije

Cibalia će tako u drugu ligu, dok će Istra u dodatne kvalifikacije gdje ih čeka Varaždin. Utakmice će se igrati 30. svibnja i 2. lipnja, a ždrijeb domaćinstva 21. svibnja.

Komentari 5

Avatar mlijeko
mlijeko
01:33 19.05.2018.

Opet sudci. Bebek sudi penak za Istru i isključuje igrača Rudeša, a samo je to on vidio..Taj Bebek je stvarno postao loš sudac. A šta reći za Gabrila i pomoćnika Radića..oba iz Splita. Umjesto 1:0 za Cibaliju Radić vidi zaleđe..ma treba ga uhapsiti ko onoga suca u Srbiji, a onda Gabrilo izmišlja penal za Cibaliju jer je vjerojatno od 4. suca saznao da nije bilo zaleđe. Sprdnja od lige od prvog do zadnjeg kola.

VL
MA
Marsijanac
21:28 18.05.2018.

Tko to kaze , tko to laze da HNL nije zanimljiva!

VL
PA
pappmisi
20:31 18.05.2018.

Svaka cast Lokonotivi, mogu otici, Lovro Majer, Sunjic i drugi vec sada imaju naslednike Babic je vec sada izvanredan igrac , a o Karacicu da ne pricamo !!!!

VL
PA
pappmisi
20:29 18.05.2018.

Svaka cast Lokonotivi, mogu otici, Lovro Majer, Sunjic i drugi vec sada imaju naslednike Babic je vec sada izvanredan igrac , a o Karacicu da ne pricamo !!!!

VL
AU
austrougarskigeneral
23:45 18.05.2018.

samo 1 klub iz dalmacije najviše ih je s sjevera,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.