Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA NEUGODNOST

U Splitu osvanuo transparent "Srbe na vrbe"

Transparent
dalmacijanews.com
09.07.2010.
u 11:30

Sat vremena stajao je u Splitu na nadvožnjaku iznad Ulice Domovinskog rata transparent uvredljiva sadržaja "Srbe na vrbe, nikad zaboravit, nikad oprostit".

Unatoč osmijesima i pozitivnim riječima, susret Davisova kupa između Hrvatske i Srbije u Splitu, koji još nije ni počeo, dobio je i negativnu stranu. Sat je vremena na nadvožnjaku iznad Ulice Domovinskog rata stajao transparent uvredljiva sadržaja "Srbe na vrbe, nikad zaboravit, nikad oprostit" i tako pokazao da nisu svi pozitivni prema dolasku Novaka Đokovića i društva u Split.

Ključne riječi

Komentara 8

AU
autoritet
14:36 09.07.2010.

Pa? Neš ti drame

VA
Vatrenko
13:35 09.07.2010.

Nemojte tako... ovaj doljnji dio transparenta je sasvim okay ali sa ovim gornjim kvarite samo nas ugled. ne spustajmo se na nivo kao sto ga srbi i slovenci vole prakticirati, to stvarno nije sa stilom i na kraju ispadnemo da smo u biti isti. a to NISMO!

VA
Vatrenko
13:37 09.07.2010.

bomba- svaka ti je rijec na mjestu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije