Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA NEUGODNOST
Povratak na članak

U Splitu osvanuo transparent "Srbe na vrbe"

Sat vremena stajao je u Splitu na nadvožnjaku iznad Ulice Domovinskog rata transparent uvredljiva sadržaja "Srbe na vrbe, nikad zaboravit, nikad oprostit".

Komentari 8

VA
Vatrenko
13:37 09.07.2010.

bomba- svaka ti je rijec na mjestu!

VL
AU
autoritet
14:36 09.07.2010.

Pa? Neš ti drame

VL
VA
Vatrenko
13:35 09.07.2010.

Nemojte tako... ovaj doljnji dio transparenta je sasvim okay ali sa ovim gornjim kvarite samo nas ugled. ne spustajmo se na nivo kao sto ga srbi i slovenci vole prakticirati, to stvarno nije sa stilom i na kraju ispadnemo da smo u biti isti. a to NISMO!

VL
DU
Deleted user
11:47 09.07.2010.

Dragi moji splicani, mozete i na granicni prelaz postaviti ove transparente, mi Srbi cemo uvek rado dolazitu u HR na more i da vas usput pobedimo u nekom sportu...

VL
BO
bomba
12:15 09.07.2010.

Vidim neki još ratuju ali ih ne vidimo. Hrabro. Da smo mi tako ratovali kao ovi danas skrivali se od javnosti kukavički ne bi bilo ni RH. Da mi je znati koji je to mudo*a ostavio transparent i osramotio svoju naciju. Da je mudo*a dočekao bi narod sa transparentom u ruci i pokazao koliko je glup. Ovako je glup i bez mu*a, ali mu je sreća što ga neznamo. Zanimljivo je to što su Dalmatinci postale najveće Ustaše a u drugom svjetskom ratu većinom su bili u partizanima. Ljudi rat je iza nas a ako ima nešto nejasno imamo izabrane političare koji će riješiti stvar i koje smo na kraju krajeva mi izabrali. Nitko ne brani ovom mudo*i da mrzi srbe ali ako to činiš u ime jednog naroda onda ta mržnja je huškačka i opasna je.

VL
ZV
Zvezdaforever
17:29 09.07.2010.

bomba,svaka ti cast na komentaru!Ne moramo da se volimo,ali ne moramo ni da seremo jedni po drugima!

VL
AC
^acide*
22:22 10.07.2010.

I ne treba da zaboravite, a pogotovo sad kad vas razbijemo ko zvecku i to usred ove palanke zvane Split !

VL
BA
Banjalucanin
23:47 14.07.2010.

Vodim se kao Srbin i svake godine ljetujem u Dalmaciji i ljetovacu tu vjerovatno do kraja zivota. Imam puno prijatelja, od juga do sjevera Evrope i svima preporucim ovaj raj na zemlji. Putovao sam svijetom, ali ljepseg mora, prirode nema nigdje. Licno nikada nisam dozivio neku neugodnu situaciju, ali ovakvi postupci potvrdjuju da ih ipak ima... Ja cu i dalje vjerovati da su to izuzeci i da se takve stvari nece ponavljati, na cijelom prostoru ex-Yu. I sam Djokovic je u mnogo navrata putem medija izjavio da je Dalmacija najljepsi kutak ove planete, pa zasto da dobije takvu dobrodoslicu?? Pozdrav citaocima Vecernjeg!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.