Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Socca mali nogomet

U dres reprezentacije večeras se vraća jedna legenda

Foto: Vedran Tolić/PR Foto
1/3
22.10.2021.
u 15:05

Hrvatska reprezentacija ovoga vikenda nastavlja s pripremama za Socca svjetsko prvenstvo u malom nogometu u Meksiku. Na terenima Nogometnog centra Zlatna Lopta na zagrebačkom Žitnjaku naši malonogometaši u petak i subotu (22. i 23. listopada) dočekuju reprezentaciju Mađarske s kojom će odigrati dvije prijateljske utakmice. 


 - Nakon turnira u Rumunjskoj, očekujem da ćemo u utakmicama s Mađarima biti uigraniji i bolje se razumjeti na terenu. Na ovo okupljanje dolazi par igrača koji nisu bili s nama na Kontinentalnom kupu, ali to su sve vrhunski igrači koji će se uklopiti bez većih problema i vjerujem da će nam s njima biti još lakše, pojasnio je Siniša Đipalo, jedan od najmlađih hrvatskih reprezentativaca koji je prokomentirao i kvalitetu protivnika.


 - Mađarska je vrlo jaka reprezentacija i bit će dobar pokazatelj jesmo li napredovali i na čemu još treba raditi. Radujem se okupljanju reprezentacije jer je unutar ekipe jako dobra atmosfera i jedva čekam da utakmice krenu.


Izbornik Željko Ostrman pri okupljanju reprezentacije odlučio se za spoj mladosti i iskustva, a upravo je Đipalo jedan od igrača koji se uklapa u takvu koncepciju reprezentacije.


  Kao jedan od najmlađih u reprezentaciji mogu reći da su stariji i iskusniji igrači prema nama mladima izuzetno dobri. Daju nam savjete i pomažu nam da budemo još bolji. Ova grana malog nogometa kao sporta mi je super, jedino što me malo smeta je što se s vratarom smije odigravati bezbroj puta, ali i na to ću se naviknuti, iskren je bio Đipalo kojemu bi odlazak na Svjetsko prvenstvo bilo ostvarenje sna.


 - Naravno da bi mi puno značilo otići na Svjetsko prvenstvo u Meksiko. Ali ima još vremena do toga. Bit će tu još dosta dokazivanja i truda kako bih došao na izbornikov popis. Ipak nadam se da ću na kraju zaslužiti jedno od mjesta u avionu za meksički otok Cozumel, za kraj je poručio Siniša Đipalo.


Oba susreta prenosit će se u programu Sportske televizije. Treba naglasiti kako se večeras u reprezentativni dres vraća i legendarni hrvatski nogometaš Bojan Vručina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije