Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Socca mali nogomet

U avionu za Meksiko malo je mjesta, a svi bi željeli ići

Foto: Vedran Tolić/PR Foto
1/2
19.10.2021.
u 15:17

Kapetan Pavlović bio je i dio hrvatske reprezentacije na posljednjem Socca svjetskom prvenstvu u malom nogometu u Grčkoj 2019. godine koja je tada bila zaustavljena u osmini finala

Nakon što su prije mjesec dana osvojili četvrto mjesto na Kontinentalnom kupu u Rumunjskoj, hrvatski malonogometni reprezentativci nastavljaju s pripremama za Svjetsko prvenstvo u Meksiku. Već ovoga vikenda na terenu Nogometnog centra Zlatna Lopta na zagrebačkom Žitnjaku odigrat će dvije utakmice s vrlo jakom reprezentacijom Mađarske. 

- Sigurno da će to biti dva dobra testa za nas. Priliku na tim utakmicama dobit će nekoliko novih igrača. Dobro je da nam se popis reprezentativaca proširuje kako bi u svakom trenutku mogli imati na raspolaganju veliki broj igrača, pojasnio je izbornik Željko Ostrman te dodao: 


- U nadolazećem periodu ćemo imati još nekoliko okupljanja i drago mi je da se povećava njihov broj jer ćemo samo s više treninga i okupljanja moći biti bolji i parirati jačim suparnicima, što se vidjelo i u Rumunjskoj. 


Siguran u kvalitetu novookupljene reprezentacije je i kapetan Marko Pavlović.
- Iako su Mađari dobra ekipa, pokazali su se kao neugodan protivnik, imaju jako dobre protunapade te su izrazito čvrsti, ipak mislim da smo mi kvalitetniji i da imamo pojedince koji mogu jednim potezom presuditi utakmicu, pojasnio je Pavlović te nadodao


- Ove godine za Hrvatsku zaigralo je dosta novih imena. Mislim da je većina opravdala poziv izbornika Ostrmana te da će u budućnosti biti još bolji. U ovom periodu do Svjetskog prvenstva bit će prilike da svatko od nas pokaže da je zaslužio biti u avionu za Meksiko.


Kapetan Pavlović bio je i dio hrvatske reprezentacije na posljednjem Socca svjetskom prvenstvu u malom nogometu u Grčkoj 2019. godine koja je tada bila zaustavljena u osmini finala.


- U Grčkoj smo razočarali jer smo imali cilj proći kao prvi u skupini što na kraju nismo uspjeli. U osmini finala išli smo na domaćina Grčku, a to nam je očito bila prevelika prepreka. Nismo izdržali pritisak bitne utakmice pred 4.000 domaćih navijača, no mislim da nam je to dobro iskustvo. U budućnosti se nadam iskoraku na velikom natjecanju te ako bude malo sportske sreće, prvoj medalji za Hrvatsku', optimistično je rekao kapetan Pavlović.


Utakmice s Mađarskom na rasporedu su u petak u 21:30 i subotu u 12:30, a oba susreta bit će uživo emitirana u programu Sportske televizije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije