Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SPLITU

Tragedija: Poznati irski sportaš došao u Hrvatsku na medeni mjesec pa preminuo

Tommy "Spike" McCormack
Foto: Gofundme.com
31.07.2019.
u 21:55

35-godišnjak je tijekom šetnje Splitom doživio srčani udar. Odmah je pozvana liječnička pomoć, a McCormacku su pomogla i dva policajca. No, unatoč naporima liječnika, Irac je preminuo u bolnici.

Poznati irski sportaš i prvak u powerliftingu Tommy "Spike" McCormack preminuo je u Splitu prošle subote nakon što je u Hrvatsku stigao na medeni mjesec, pišu irski mediji.

35-godišnjak je tijekom šetnje gradom doživio srčani udar. Odmah je pozvana liječnička pomoć, a McCormacku su pomogla i dva policajca. No, unatoč naporima liječnika, Irac je preminuo u bolnici.

O svemu se na Facebooku oglasila njegova supruga Karen Guthrie.

"Malo je reći da sam u šoku. Bio mi je srodna duša. Moj najbolji prijatelj. Moj muž. Riječi ne mogu izraziti koliko za njega imam ljubavi i znam da je on isto imao za mene. Život mi se srušio.

Sama sam na otoku u Hrvatskoj, ali mogu osjetiti ljubav svake osobe koja ga je voljela. Hvala vam na porukama, znam da nitko ne zna što bi rekao, ali je dovoljno znati što mislite o meni i njegovoj obitelji", napisala je Karen Guthrie koju je McCormack pred oltar odveo još u svibnju prošle godine, no zbog obaveza su na bračno putovanje otputovali tek sada i odabrali Hrvatsku.

Budući da su troškovi transporta jako veliki, Karen Guthrie je pokrenula donacijsku GoFundMe kampanju. Cilj je skupiti 65.000 eura, a za sada je prikupljeno 63.025

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:21 31.07.2019.

65.000 € za šta?!? Prijevoz sanduka avionom iz Hrvatske u Irsku?!?

DU
Deleted user
23:58 31.07.2019.

65 000€ transport avionom do Irske?

SR
sramitese
22:22 31.07.2019.

preminio prije cetiri dana ..i to je slobodanka objavila a nocni list danas..ha..ha..neznas koga bi vise zalia ..covika ili ovaj list..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije