Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI IZBORNIK

Niko Kovač nije mogao šutjeti i objavio veliku vijest!

Luka Modrić i Niko Kovač
Foto: Firo/DPA/PIXSELL
1/6
29.07.2019.
u 08:45

– Uvjeren sam da ćemo ga dovesti. Naša uprava jako je angažirana oko toga – otkrio je Kovač njemačkim novinarima na pitanje o Leroyu Saneu

Trener Bayerna Niko Kovač potvrdio je da se sprema veliki transfer i da bi u bavarski gigant trebalo stići istinsko pojačanje – Leroy Sane. Vrijednost ofenzivca Manchester Cityja jest 100 milijuna eura pa će to biti najveće pojačanje u povijesti Bayerna.

– Uvjeren sam da ćemo ga dovesti. Naša uprava jako je angažirana oko toga - otkrio je Kovač njemačkim novinarima. Transfer očito još nije završen, no bivši hrvatski izbornik ovu vijest nije mogao prešutjeti.

Ovaj će transfer, ako do njega dođe, razveseliti navijače Bayerna jer će u klub konačno stići neko zvučno pojačanje. Dosad su u München stigli Lucas Hernández (iz Atletica), Benjamin Pavard (Stuttgart) i Jann-Fiete Arp (HSV), ali popis pojačanja još nije zaključen. 

Sane bi sljedećih sezona mogao biti ključan igrač u momčadi i sjajno rješenje na krilnoj poziciji

Leroy Sane (23) karijeru je počeo u Schalkeu, a  prije tri godine otišao je u Manchester City. U Engleskoj je osvojio dva prvenstva, tri kupa i Superkup. Lani je izabran za  najboljeg mladog igrača lige. Za njemačku reprezentaciju odigrao je 21 utakmicu. 

Ključne riječi

Komentara 8

PR
prajdali100
12:25 29.07.2019.

Ne vidim korelaciju između sadržaja članka i prezentirane fotografije.Svašta.

DO
domagoj1492
09:32 29.07.2019.

Dobar je ovaj novinar. Sliku sa Modrićem i kao nije mogao šutjeti..... hahahaha

JA
JanezIQ45
09:06 29.07.2019.

Niko ništa od toga ....Sane prelazi u Slovensku skijašku reprezentaciju ...istini za volju on ne zna skijati ali ni oni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije