Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠAO KALVARIJU

Sjajne vijesti: Velika pobjeda vatrenog kojem su uništili život i otjerali u bolničku postelju!

Ivan Klasnić
Foto: instagram.com/ivanklasnic17
1/6
27.06.2020.
u 11:32

Klasniću nuđeno da se nagodi i prihvati tri milijuna eura odštete. No, Hrvat je to odbio

Čini se da će bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić nakon 13 godina borbe dobiti bitku s liječnicima zbog kojih je morao prekinuti svoju sjajnu karijeru.

Klasnić je tužio dvoje liječnika (Götz Dimanski i Manju Guha) svog tadašnjeg kluba Werdera iz Bremena da nisu prepoznali bolest koju je imao godinama, a koja se mogla dijagnosticirati iz obične analize krvi.

Sudsko ročište vezano uz ovaj slučaj održano je 2018. godine. Medicinski vještak je na ročištu identificirao niz propusta i pogrešaka u radu Werderovih liječnika te procijenio da se za Klasnićevu bubrežnu disfunkciju znalo još od 2002. godine. Liječnici su, tvrdio je na suđenju, hrvatskog nogometaša trebali staviti pod nadzor i osigurati da ne uzima lijekove koji su mogli dodatno oštetiti bubrege.

Tada je Klasniću nuđeno da se nagodi i prihvati tri milijuna eura odštete. No, Hrvat je to odbio uz riječi:

- Nije me briga, neka ovaj postupak traje i deset godina.

Klasnić je tada tražio dvoznamenkastu svotu milijuna eura, a dobio je i 100 tisuća eura za duševne boli. No, njemački mediji sada otkrivaju da je ipak došlo do nagodbe između bivšeg nogometaša i liječnika.

Prema istim izvorima, odšteta će biti viša od tri milijuna eura, ali neće prijeći iznos od 10 milijuna. Obje strane dale su zeleno svjetlo i očekuje se da će sud u idućih nekoliko tjedana donijeti presudu.

- Mogu potvrditi da smo u pregovorima. Vidjet ćemo što će se dogoditi - rekao je Klasnić o ovoj temi.

Podsjetimo, Klasnić je u siječnju 2007. godine doznao da mora na transplantaciju bubrega, pa proživio pravi muku jer to nažalost nije išlo tako glatko. Tri je puta morao ići na transplantaciju bubrega, a u KBC-u Merkur je 2017. godine obavio i treću transplantaciju nakon što je njegovo tijelo odbilo bubrege majke i oca.

Nedavno je na Instagramu objavio fotografiju iz bolničke postelje te zamolio sve da se drže uputa oko koronavirusa.

"Ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu skupinu napisao je čovjek koji je za vatrene upisao 41 nastup i zabio 12 pogodaka i kojeg bi doveli u jako tešku situaciju kada bi mu prenijeli zarazu.

A da stvari po Klasnića budu još gore, nedavno ga je napao virus zbog kojeg je ostao bez ijedne dlake na tijelu. Srećom, sudeći po posljednjim fotografijama, i tu stvari idu nabolje.

Ključne riječi

Komentara 12

DA
Darrrriioooo
11:59 27.06.2020.

Ivane puno ZDRAVLJA I SREĆE DALJE TI ŽELIM🙏🙏🙏🙏🙏🙏

TO
torcidasplit11
13:02 27.06.2020.

Živija ti nama Ive naš. Bog te blagosovija

RE
RedTree
13:28 27.06.2020.

Legendo, drži se! 🇭🇷💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije