Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudo od djeteta

Rusi na korak do velike blamaže, spasiti ih može 15-godišnja djevojčica

Alina Zagitova
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.02.2018.
u 13:23

Alina Zagitova je čudo od djeteta i mnogi joj prognoziraju veliku karijeru

Zimske olimpijske igre u Pjongčangu Rusi neće baš pamtiti po dobrom. Prvo je njihovim sportašima zabranjen nastup na ZOI-ju zbog dopinga, a kasnije je nekolicini njih ipak dozvoljen nastup, ali ne pod ruskom zastavom.

No, noćna mora za njih tu ne prestaje jer na ovim Igrama još uvijek nemaju niti jednu zlatnu medalju, što je za njih ravno blamaži. Moglo bi im se dogoditi da prvi put nakon Stockholma 1912. godine na jednoj Olimpijadi (ljetnoj ili zimskoj) ne osvoje zlato!

No, ipak im nisu potonule sve lađe, još uvijek imaju veliku šansu doći do tog ostvarenja, a  sve nade polažu u svoje čudo od djeteta.

Alina Zagitova
1/31

Alina Zagitova, 15-godišnja klizačica, u vodstvu je nakon kratkog programa. Ona je sa svojim rezultatom 82,92 boda srušila svjetski rekord i tako došla na korak do zlata uoči slobodnog programa u petak.

Alina je ove sezone dominantna, a njezina pojava u umjetničkom klizanju prodrmala je ovaj sport. Mnogi predviđaju da bi ona mogla biti jedna od najvećih legendi u povijesti ovog sporta.

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:58 21.02.2018.

Olimpijada i Olimpijske igre nisu jedan te isti pojam! Molim, ispravite to!

LA
lauda
20:25 21.02.2018.

dragi admine u sportu nema blamaže jel jasno?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:41 21.02.2018.

Nema dopinga, nema ni medalja. Sve je jasno kao dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije