Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆA ROBA

Romano objavio senzacionalnu vijest: City i europski velikani su u utrci za Luku Vuškovića

16-godišnji Luka Vušković debritirao za Hajduk protiv Dinama
Marko Lukunic/PIXSELL
05.03.2023.
u 18:34

'Pola Europe' lovi 16-godišnjeg dragulja s Poljuda prema informacijama poznatog novinara

Najpoznatiji sportski novinar Fabrizio Romano lansirao je bombastične vijesti u vezi 16-godišnjeg Luke Vuškovića. Naime, za njegove usluge navodno se zanima Pep Guardiola i Manchester City te niz ostalih europskih divova. Navodi da je Manchester City razmišljao o ponudi za 16-godišnjaka koji od nedavno nastupa za prvu momčad Hajduka, ali i da se. situacija promijenila otkako mu je Hajduk produžio ugovor do ljeta 2026. godine. Utrka za hrvatskim stoperom sada je otvorena. 

Već se neko vrijeme zna da je Vušković zanimljiv brojnim europskim velikanima te da ga uz City prate i europski prvak Real Madrid, PSG, Atletico Madrid i Milan. Hajduk bi ga navodno bio spreman prodati ako netko ponudi iznos od barem 12 milijuna eura. 

Romano je također objavio da je Vušković potpisao s jednim od najboljih nogometnih agenta, Pinijem Zahavijem. Iz Hajduka su navodno već odbili ponudu od osam milijuna eura prošle godine dok je nastupao za juniorsku momčad bijelih. 

Na kraju sezone cijena za mlađeg brata Marija Vuškovića mogla bi enormno narasti. 

 

Komentara 4

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
10:11 06.03.2023.

Jel' to stub obrane Hajduka koji je primio u zadnje 3 tekme primio DEVET komada ? Pri tome mali osobno pridonio barem 1/3 golova ? Uz takav marketing nema sumnje da će Pep osobno avionom doći do njega i Frodi Jakobušiću dati bjanko ček.

BL
blekpanther
09:27 06.03.2023.

Posle jučerašnje utakmice mislim da neće biti gužve pred Jakobušićevim uredom a malog bi pitao jeli čuo za Antu Palaversu ili kako se već zove odveo je i njega MC pa gdje je danas?

PL
plajo
09:04 06.03.2023.

Dečko ima 16 god i za svoje godine je dobar, ali ovi novinari ga pretjeruju , šta bi ga Hajduk trebao već sad prodati za 2-3 miliona ? pa i da ga prodaju bilo kome mali bi morao na posudbuu i kaljenje još koju godinu prije nego što bi zaigrao nekakav ozbiljniji nogomet u nekoj od liga petice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije