Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEIKU

Proslavljeni nogometaši o Superligi: 'Ovaj projekt je odvratan, razočaran sam'

Facebook
19.04.2021.
u 19:17

- Ako se realizira, Superliga će uništiti nogomet s nacionalnim ligama kakve poznajemo i takva pomisao me rastužuje.

Nogometna javnost cijelog dana izražava stavove o najavljenoj Superligi no nogometni djelatnici, igrači i bivši igrači nekako su suzdržani. Tek ih nekolicina otvoreno kaže što misli.

Proslavljeni nogometaš Lukas Podolski trenutno igra za turski Antalyaspor i bez dlake na jeziku izražava protivljenje Superligi.

- Nogomet su sreća, sloboda, strast, navijači... Namijenjen je svima. Ovaj projekt je odvratan, nije pošten i razočaran sam što u ovome sudjeluju klubovi za koje sam nekad igrao - izjavio je bivši igrač Arsenala i Intera, klubova koji planiraju zaigrati u Superligi.

Protivljenje izražava i Bastian Schweinsteiger, još jedna njemačka nogometna legenda.

- Ako se realizira, Superliga će uništiti nogomet s nacionalnim ligama kakve poznajemo i takva pomisao me rastužuje.

 

 

 

Komentara 6

DU
Deleted user
21:31 19.04.2021.

Ako zabrane igrace iz ove klubove da igraju za repku onda se nama crno pise jer onda bi morali igrati bez Modrica, Kovacica, Brozovica, Perisica i Rebica.

RE
RedTree
19:59 19.04.2021.

Početi Amerima naplaćivati realne cifre za košarkaše, a ne maksimalnih, smiješnih 700 tisuća dolara za jednog Dončića, Jokića, Bogdanovića. Gospodo platite 40, 50 milijuna eura, pa da vas vidimo.

MG
milerazbojnik@gmail.com
23:01 19.04.2021.

uz sve dužnopoštovanje prem nogometu jasno i glasno velim sramota bezobrazluki točka adastvar bude još blesavija i apsurdnija gospodo moja gdje je tu draž nogometa nema je gledat svaki put jedne te iste klubove koji se bore među sobom nemaom nema je to je čisto bezumle danas juva protiv arsenala pa opet za dva mjeseca isto ili sad je tota pobjednik u toj ligi a drugi put neko drugi jednostavno zasitit če se narod i gledaoci jednih te istih faca i kraj priče i đabe vam sva slava i novci gospodo moja sami sebe čete na kraju uništiti s nogometom kojiste naumili na takav način igrat jer izgubit možete iovako od poznatih i onako u ligi prvaka od poznatih i nepoznatih koji se bore srcem dok o nekoj logici sad izgleda da ga vi viš niti ljubavi za nogomet nemate nego samo dobit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije