Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Plakat će navijači Liverpoola za njim: Lovrenov 'eurogol' s 30 metara o kojem svi pričaju

Champions League - Group F - Zenit Saint Petersburg v Club Brugge
ANTON VAGANOV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.10.2020.
u 21:47

Zenit je izjednačio u 74. minuti, a najzaslužniji za pogodak bio je Dejan Lovren koji je fantastično opalio sa više od 25 metara, lopta je pogodila u vratnicu te se od leđa gostujućeg vratara pa se piše kao autogol...

U prvom kolu grupne faze ovosezonske Lige prvaka, Lovrenov Zenit je bio veliki favorit protiv Club Bruggea, no belgijski sastav je uzeo tri boda, a pobjednički pogodak gosti su zabili u trećoj minuti sudačke nadoknade unatoč sjajnoj predstavi hrvatskog reprezentativca zbog koje će sigurno navijači Liverpoola povikati: ''Dejane, vrati se!''

Belgijski prvak je poveo u  63. minuti golom Emmanuela Dennisa. Charles de Ketelaere je dva puta pucao iz blizine, no oba puta je loptu blokirao Jaroslav Rakitski. Ipak, treći pokušaj Emmanuela Dennis je završio u ruskom golu. Domaćin je imao velikih prigovora traživši prekršaj Dennisa u začetku akcije, no francuski sudac Benoit Bastien je pokazao na centar.

Ipak, Zenit je izjednačio u 74. minuti, a najzaslužniji za pogodak bio je Dejan Lovren.

Hrvatski reprezentativac je prvi put u karijeri opalio sa više od 25 metara, fantastično je 'našiljio' loptu prema golu, ali ona je pogodila u stativu te se od leđa gostujućeg vratara Ethana Horvatha, koji joj je promijenio putanju, odbila u gol.

Zbog autorskih prava ne možemo objaviti videozapis Dejanovog gola. Video možete pogledati OVDJE.

Nažalost, kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, De Ketelaere je šokirao domaće navijače. Bila je to sjajna akcija u četiri poteza, koju je pogotkom zaključio belgijski veznjak.
 

Ključne riječi

Komentara 9

ER
EroK
02:59 21.10.2020.

Bravo Dejane! Eto u Liverpoolu nitko ne plače, ali ima ih ovdje koji suze liju, od muke!

Avatar southman
southman
22:39 20.10.2020.

Zabio jedana primio dva !

DM
drazen.muhvic
06:58 21.10.2020.

Autogol!!! Nije Lovrenov gol! Pišite malo i o njegovoj zbunjenosti i izgubljenosti u postavljanju kod oba primljena pogotka. Btw, zašto bi Liverpool plakao za njim? Pa sretni su što su se riješili propuha u obrani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije