Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencijska polufinala

Ni trojica ga ne mogu zaustaviti! Pierce u zadnjoj sekundi donio pobjedu Washingtonu

Paul Pierce
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
10.05.2015.
u 10:15

Pierce je primio loptu pet sekundi prije kraja i uspio zabiti dvicu "od table" dok su trojica igrača Atlante bila oko njega.

Fantastičnim košem u zadnjoj sekundi Paul Pierce je sinoć donio pobjedu Washington Wizardsima nad Atlantom Hawks u polufinalu Istočne konferencije NBA.

Pierce je primio loptu pet sekundi prije kraja i uspio zabiti dvicu "od table" dok su trojica igrača Atlante bila oko njega.

Memphis pobijedio Golden State

Ovom pobjedom 103-101 na domaćem terenu Washington je povećao vodstvo u seriji na 2-1. Najbolji strijelci utakmice bili su Atlantini Teague i Schroeder sa 18 koševa, dok su u momčadi Washingtona u pobjedu 17 poena ugradili Nene, Beal i Porter.

U drugoj utakmici večeri, Memphis Grizzliesi su na svom terenu pobijedili Golden State Warriorse rezultatom 99-89 te poveli 2-1 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije.

Najbolji strijelac Memphisa bio je Randolph sa 22 koša, a kod Golden Statea Curry je zabio 23.

>>Kakva završnica utakmice! Dvije trice u 10 sekundi, Rose sa zvukom sirene donio pobjedu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije