Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COPA AMERCA

Paragvaj učinio što Argentina nije mogla i s Urugvajem osigurao četvrtfinale

Reuters
25.06.2021.
u 08:45

Argentinci nisu uspjeli pobijediti Čile, no Paragvaju je to lako pošlo za rukom.

Nogometaši Paragvaja i Urugvaja 2:0 pobjedama protiv Čilea, odnosno Bolivije osigurali su prolazak u četvrtfinale ovogodišnjeg izdanja prvenstva Južne Amerike koje se igra u Brazilu.

Paragvaj je u Brasiliji svladao Čile golovima Samudija (33) i Almirona (58-11m), a tom je pobjedom skočio na drugo mjesto ljestvice sa šest bodova, jednim manje od vodeće Argentine, no jednim više od trećeg Čilea kojemu je ovo usto bila i posljednja utakmica u skupini.

Urugvaj je u Cuiabi opravdao ulogu favorita protiv Bolivije te autogolom Quinterosa (40-ag) i pogotkom Cavanija (79) stigao do svoje prve pobjede na natjecanju. Urugvaj je sada četvrti na ljestvici s četiri boda te je postao nedostižan za posljednju Boliviju koja je i dalje bez bodova, a do kraja natjecanja ima za odigrati još jedan dvoboj.

U posljednjem kolu u ovoj skupini 28. lipnja igrat će Paragvaj - Urugvaj i Argentina - Bolivija nakon kojih će biti poznati i parovi četvrtfinala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije