Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA VIZIJA

Ovo je Hrvatska za Svjetsko prvenstvo u Kataru: Dalić već ima prvih 11

15.11.2021.
u 21:32

- Nagli rezovi nikad nisu dobrodošli u javnosti, smatram da rijetko kad poluče rezultate kad je u pitanju bilo koja nacionalna momčad. Dalić je tu lukavo kalkulirao.

Komentara 5

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
17:24 16.11.2021.

Dalic nema devetku , egzekutora , to nisu ni petko ni livaja inace bi Suker Rusima utrpao 3 kom ili Da Silva u najboljim danima , bez toga najbolje tesko mozemo pobijediti , sto je naigore nema ni na obzoru nekog mladog koji bi mogao biti rjesenje , ostale pozicije smo od vrhunskih pa do solidnih , ali napadac fali , falio je i u Rusiji , do Katra tteba Kramu probudit

Avatar Jupii
Jupii
21:38 15.11.2021.

U Kataru se neće pjevati Moja Hercegovina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?