Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI ŠPANJOLAC

Olmo: Svi me ispituju zašto sam odabrao baš Dinamo

Dani Olmo i Junior Fernandes
Marko Prpic/PIXSELL
17.02.2015.
u 19:50

- Učim engleski jezik i hrvatski usporedno. Engleski mi ide mnogo lakše, s hrvatskim jezikom se puno više mučim. Naučio sam uglavnom nogometne izraze 'brzo, polako, dodaj, lijevo, desno...' Znam pozdraviti i to je zasad to - rekao je na engleskom Olmo

Mladi Španjolac Dani Olmo stigao je u Dinamo sa 16 godina, a prvi zadatak mu je svladavanje hrvatskoga jezika.

- Učim engleski jezik i hrvatski usporedno. Engleski mi ide mnogo lakše, s hrvatskim jezikom se puno više mučim. Naučio sam uglavnom nogometne izraze 'brzo, polako, dodaj, lijevo, desno...' Znam pozdraviti i to je zasad to - rekao je na engleskom Olmo za Goal.com.

Olmo je nakon duže borbe registriran za Dinamo, a protiv Lokomotive je debitirao za modre.

- Presretan sam kako mi zasad ide. Ovakvu priliku ne bih dobio u Barceloni. Jako sam sretan što sam odabrao Dinamo. Naporno sam trenirao za priliku u prvoj momčadi i sad mi se sve vraća. Sad sam i više motiviran jer želim ostati u prvoj momčadi - rekao je Olmo i dodao:

- Kad sam bio na okupljanju reprezentacije svi su me ispitivali zašto baš Dinamo, zašto baš Dinamo... Rekao sam im kako sam jako sretan u Zagrebu. Dobivam priliku igrati sa seniorima, a trening uvjeti isti su kao kod kuće u Barceloni. Dinamo je odličan klub.

>> Čitavi intervju pročitajte na portalu Goal.com

>> Prijelazni rok u HNL-u: Prodana četiri hrvatska reprezentativca, stigla gomila stranaca

Ključne riječi

Komentara 7

DI
dinamojavolim1
20:44 17.02.2015.

bravo Dani...i mi smo sretni sta si ti u dinamu

DU
Deleted user
20:02 17.02.2015.

"Dinamo je odličan klub." Hvala, na ovome Olmo, ti si naš i mi smo tvoji. Dobrodošao kod nas. Ovo je dokaz da radimo odlični posao. GNK Dinamo moj klub koji jednoj Barceloni otima igrače.

Avatar usainbolt
usainbolt
20:21 17.02.2015.

E kad bi Zagrepčani znali cijeniti ono šta imaju, di bi Dinamu bio kraj? A kad ode Mamić opet će biti nezadovoljni jer će past kvaliteta momčadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije