Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL

Novi poraz: Medveščak u posljednjim minutama primio dva gola

Medveščak - Baris
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
08.12.2014.
u 22:08

Utakmica u Ledenoj dvorani Doma sportova između Medveščaka i Barisa završila je rezultatom 3:5.

Medveščak je poražen u prvoj domaćoj utakmici KHL-a u prosincu. Baris iz Astane je u Ledenoj dvorani poražen s 5:3.

Baris, koji je u Ledenu stigao s osam poraza u nizu, do 12. minute imao je dva gola prednosti. Oba gola zabio je Nigel Dawes, u 11. s jednakim brojem igrača na ledu, a u 12. iz powerplaya. No, do kraja trećine zatresla se mreža i vratara Alekseja Ivanova. James Wright i Saša Martinović namjestili su pak Edwinu Hedbergu koji ga je poslao ravno u mrežu.
 
U drugoj trećini Medvjedima su samo dvije  minute i 12 sekundi nakon što su uklizali na led izjednačili iz situacije s igračem više zahvaljujući Pascalu Pellerieru. Time je sve vraćeno na početak te su obje momčadi ponovo bile u lovu na pobjednički pogodak koji se produžio i u posljednju trećinu.
 
Odličnu priliku za vodstvo Medvjedi su imali u 43. minuti. Naime, Andrej Gavrilin napravio je prekršaj nad Martinom St. Pierreom zbog kojeg je sudac dosudio kazneni udarac. Ipak, Ivanov je uspio pročitati St. Pierrea i zaustaviti pak na vrijeme. Prava borba za bodove odigrala se u posljednjih pet minuta. Prvo je Baris poveo u 56., ali Medvjedi su odmah reagirali te je u 58. Pelletier zabio za 3:3. No, manje od minute gosti su osigurali tri boda. Oba gola postigao je Bochenski, u 59. i 60. minuti.

>> Rodman napustio Medeveščak i otišao u KAC

Komentara 7

CA
canon60
23:48 08.12.2014.

Trebali bi se svi zapitati koga to sve dovodi i što zapravo radi sportski direktor Aaron Fox? Čini mi se da tip mulja i uzima proviziju od boljih igrača kad se ovi prodaju usred sezone, a ovi što ostaju - njima je i tu dobro a i ne trude se baš puno. Prošle su sezone najbolji igrači ostali do kraja.

Avatar Oneill
Oneill
09:49 09.12.2014.

Definitivno ovo nije tim a puno njih neznaju igrati hokej. Ako je neko jeftin nemoze biti dobar.

FU
FULL
22:50 08.12.2014.

Ovoliko neaktivnog hokeja odavno nisam vidio; ako se malo bolje sjetim niti od bivše Yu 80god itd. Sreća gledao sam samo završetak 2/3 i cijelu 3/3 ali nisam ništa propustio, bilo je dovoljno i 5min "mučenja" pa mi je sve jasno. Uopće mi nije jasno, po kojoj osnovi St.P izvodi kazneni udarac a ne Kolanos ili Leino?? Tu je već sve jasno, totalni ali baš totalni raspad sistema, ne zna se "ni tko pije ni tko plaća"?? Ako mi s ovakvom momčadi idemo na Sprengler cup onda je bolje da se niti ne pojavimo bilo bi uljudnije. Ako prosječni Barys odnosi tri boda a što onda možemo očekivati od Avangarda?? Stvarno je red i na U-20 i njihov nastup u KHL-u jer je sezona poslije večerašnje predstave definitivno riješena a mogu steći iskustvo (barem neki) za sljedeću sezonu i puni sastav od 22 igrača. To bi bio najpozitivniji potez u ovoj godini 2014/15 a za sljedeću uz pozitivnog sponzora eventualni opstanak u KHL-u za sezonu 2016/17?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije