Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO BRANI NASLOV

Niželigaši spremni za šok: Hajduk i Rijeka idu na izazovna gostovanja u Kupu

21.09.2021.
u 11:30

– Utakmice Kupa uvijek su specifične, najvažnije je proći dalje. Sve ozbiljno shvaćamo, imamo informacije o protivnicima.

Hrvatski nogometni kup nastavlja se u svojoj šesnaestini finala, a danas na gradskom stadionu Kazimir i Silvijo nogometaši Hajduka gostuju kod Primorca u Biogradu na Moru (17 sati).

Suparnik bijelima je momčad koja se natječe u 3. HNL Jug te je u dosadašnjih pet odigranih utakmica osvojila sedam bodova.

Nogometaši Rijeke pak gostuju kod Pitomače (Gradski stadion, 15 sati). Pitomača se natječe u četvrtoj ligi, a za tu utakmicu trener prvoligaša Goran Tomić ne može računati na ozlijeđene Josipa Drmića i Andriju Vukčevića.

– Utakmice Kupa uvijek su specifične, najvažnije je proći dalje. Sve ozbiljno shvaćamo, imamo informacije o protivnicima. Doći će do određenih promjena u momčadi, želim da igrači koji je dobiju iskoriste priliku najbolje što mogu. Znači, imamo velik broj igrača, a oni koji su manje igrali dobit će priliku. Neki su nam otpali zbog ozljede, imamo problema po lijevoj strani, igrači iz kadra imaju nekih poteškoća, no nešto ćemo ‘iskemijati’ – rekao je Tomić.

Od klubova iz Prve HNL danas još graju Istra 1961 i Lokomotiva. Puljani gostuju kod Vuteks-Sloge (15.30 sati), dok momčad iz Kranjčevićeve putuje u Dugopolje (15.30 sati).

Od ostalih utakmica dana još se sastaju Mladost Ždralovi i Inter Zaprešić (15.30 sati).

Komentara 1

ZG
Zeljko Grabar
12:10 21.09.2021.

jaka vijest sportske redakcije o vrhunsko neizvijesnim parovima kup natjecanja. Posebno je istaknuto Hajdukovo gostovanje u Biogradu n/m jer je opasnije od nekadasnjih gostovanja u Beogradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije