Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP Pobjede Manchestera i Chelseaja, poraz Arsenala

Niko Kranjčar zabio pogodak u porazu Portsmoutha

01.11.2008.
u 18:24

Niko Kranjčar se vratio. Iako je još u petak za lokalne Portmouthske novine izjavio da još nije potpuno spreman, za “Pompeye” je na domaćem terenu protiv Wigana u 11. kolu engleske Premijer lige postigao izjednačujući pogodak za 1:1 u 82. minuti.

Kranjčar je u igru ušao na poluvremenu umjesto Traorea, na svoj lijevi bok. Igrao je vrlo dobro kao i njegovi suigrači u drugom dijelu kad su napadali pokušavajući izjednačiti. Kad su to napokon preko Kranjčara uspjeli, Emil Heskey je u sudačkoj nadoknadi poništio njihov trud, pogodivši za pobjedu Wigana.

Hull City je bio na korak do iznenađenja na Old Traffordu. Manchester United je s dva pogotka Ronalda te Vidića i Carricka pobijedio 4:3. Chelsea je na Stamford bridgeu isprašio Sunderland zabivši im pet lakih komada dok je Arsenal poražen na gostovanju kod Stokea 2:1.

Ostali rezultati: Everton - Fulham 1:0, Middlesbrough - Wet Ham 1:1, WBA - Blackburn 2:1, Poredak: Liverpool 26 (10), Chelsea 26, Manchester United 21 (10), Aston Villa 20 (10), Hull City, Arsenal 20

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije