Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Newcastle preokrenuo i pobijedio Forest golovima u sudačkoj nadoknadi. Borba za LP ide dalje

Premier League - Nottingham Forest v Newcastle United
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/3
17.03.2023.
u 23:10

Domaćini su poveli pogotkom Dennisa, no Alexander Isak osigurao je bodove Svrakama tako što se dvaput upisao u strijelce.

Nogometaši Newcastle Uniteda u prvoj su utakmici 28. kola engleskog nogometnog prvenstva kao gosti preoketom svladali Nottingham Forest sa 2-1 (1-1). Domaći su poveli golom Dennisa (26) sredinom prvog poluvremena nakon velike pogreške gostujuće obrane, no švedski napadač Isak (45+2, 90+3-11m) s dva je gola u sudačkim nadoknadama osigurao tri boda za Newcastle.

Prvo je potkoljenicom uspio skrenuti jedan ubačaj u mrežu, a u samoj je završnici iskoristio kazneni udarac nakon igranja rukom Niakhatea.

Peti Newcastle sada ima 47 bodova, samo jedan manje uz utakmicu manje od četvrtog Tottenham Hotspura koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, dok je Nottingham 14. sa 26 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije