Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokumentarni film

''Naš mali''- emotivna priča o Draženu Petroviću premijerno na HTV1

Radiša Mladenović/HŠM i Ante Baranić
12.01.2024.
u 12:21

Nakon Specijala Dražen – 30 godina od odlaska košarkaškog Mozarta, vođe jedne generacije, idola i kapetana koji je svojom karizmom i talentom osvojio tisuće ljubitelja košarke i sporta bez obzira na generaciju, predstavljamo dokumentarni film Ivane Guberine “Naš mali” nastao u koprodukciji Večernjeg lista.

Više od sedam sati materijala koji je bilježilo 15 snimatelja i tri godine rada stalo je u 52 minute filma koji će premijeru na televiziji doživjeti 15. siječnja u 20.15 sati na HTV1.

Dokumentarni film dodatno je oplemenio Matej MeštrovićIvica Poljičak i Ivana Guberina, koja je i redateljica. U filmu govore brojni sugovornici poput Zorana Slavnića, Franje Arapovića, Vlade Đurovića, Branka Macure, Mira Jurića, Željka Marelje, Vlade Čovića, Drage Lakića Lakija, Krešimira Lambaše Ramba i Nevena Spahije.

U filmu se spominje i Draženova inozemna karijera, brojni rekordi koje je postigao, no najbitniji je njegov utjecaj na sve ljude koji je i danas prisutan. Nakon premijere u Šibeniku, slijedi i zagrebačka u rujnu, a nakon toga bi ga se moglo vidjeti i u inozemstvu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije