Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL liga

Medveščak izgubio kod Slovana nakon kaznenih udaraca

Medveščak - Torpedo
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
17.09.2016.
u 22:04

Medveščak ima 13 bodova i nalazi se na 10. mjestu Zapadne konferencije.

U 10. kolu KHL-a hokejaši Medveščaka poraženi su u subotu na gostovanju kod Slovana u Bratislavi sa 2-3 (0-2, 1-0, 1-0) nakon izvođenja kaznenih udaraca.

Slovan je nakon 11 minuta vodio 2-0 pogocima Mislava Rosandića (7:44) i Mareka Viedenskog (10:41). U drugoj trećini Jiri Smejkal (35:48) je smanjio zaostatak "medvjeda", da bi 12 minuta prije isteka zadnje trećine Alexandre Bolduc (48:07) donio izjednačenje zagrebačkom klubu.

Budući da produžetak nije donio pobjednika, odluka je pala nakon izvođenja kaznenih udaraca. Nakon tri serije kaznenih udaraca bilo je 2-2, a onda je Žiga Jeglič pogodio za Slovan, dok je udarac Samsona Mahboda obranio vratar domaćina.

Medveščak ima 13 bodova i nalazi se na 10. mjestu Zapadne konferencije.

Komentara 1

FU
FULL
12:12 18.09.2016.

Spretno i sretno uzet bod opet u utakmici našeg slabijeg i anemičnog klizanja pogotovo u završnim slobodnim prodorima prema golu koji se moraju efikasnije završiti s pogotkom ne pucanjem s polovice trećine?; s nategnutim kažnjavanjem Brusta koji to nije bio, nismo znali iskoristiti; očigledno ozljeda Smitha se vidi u bezidejnoj realizaciji PP koja se neće popraviti dok se ne vrati, bez čvrstoće i odlučnosti. Mahbod i Arkalov zaslužuju puno veću minutažu, Bezina drži kompletnu obranu ali ne može sve sam. Zašto je nastupilo samo 17 igrača ne i više neka riješi Dweyer s samim sobom jer nisu svi ozljeđeni!? Pozitivno je što smo ipak zabili dva gola u raspucavanju, Taylor nije mogao ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije