Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirjanin otac ne zna ništa o kćerinu povratku u tenis

Marinko Lučić: Neka Mirjani sada pomogne dragi Bog

mirjana.jpg
import
08.03.2007.
u 15:13

Povratak tenisu Mirjane Lučić na WTA turniru u Memphisu podignuo je obrve teniske javnosti. Što može Mirjana nakon dugog izbivanja i velikih problema s ocem Marinkom Lučićem?

Otac živi svoj život
Pomislili smo kako se isto pita, usprkos međusobnim problemima, i njezin otac Marinko. Zatekli smo ga ispred njegove kuće na ulazu u Makarsku sa splitske strane. S ceste koja vodi do Makarske na ulazu u grad desno se skreće za teniski centar, lijevo za Lučićevu kuću.

- Ne kontaktiram s Mirjanom i ostalom obitelji. Oni su izabrali svoj put u SAD-u i neka rade što misle da je najbolje. Mene sada više nema u toj priči. Neka im Bog pomogne u tome što rade - kratko je komentirao Marinko Lučić.

Zatražili smo objašnjenje, no Lučić nije imao volje za razgovor s novinarima.

"Žao nam je Mirjane"
- Puno je toga napisano u novinama, puno laži i neistina. Ne želim više ništa govoriti o tome. Živimo svatko svoj život i radimo što najbolje znamo - kazao je Lučić, koji nije htio pričati je li ostao u tenisu.

- Nešto radim, ali ne želim reći što. Bolje da se raziđemo dok smo još u koliko-toliko dobrim odnosima - poručio nam je Lučić držeći lopatu u ruci tijekom radova ispred kuće.

U teniskome centru tvrtke "Hoteli Makarska" Marinko Lučić nije omiljena tema. Dok je Mirjana još duboko u srcu tenisača i stanovnika Makarske.

- Mirjanin otac Marinko živi u kući iznad teniskih terena. Radi nešto na kamenoj ogradi oko kuće. Uvijek se bavi onim u što se ne razumije - cinično je ustvrdio jedan djelatnik želeći ostati anoniman te je dodao:

 - Žao nam je Mirjane.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije