Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK Cibona

Lutz: Konačno je i mučna europska sezona gotova

KK Cibona (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
11.12.2012.
u 15:59

– Mislim da je psihološki bolje i za igrače i za javnost da nisam više v. d.

Posljednji pokušaj da zaustavi crni europski od 22 poraza unazad tri sezone košarkaši Cibone imaju danas protiv Ulma u 6. kolu Eurokupa (20 sati, Draženov dom). Za cibose je to znači i kraj mučenja koje su morali odrađivati.

– Konačno zaključujemo ovu eurosezonu koja nam nakon trećeg kola nije bila zanimljiva nego nam je samo donijela dva teška putovanja. No, ova utakmica može biti dobar dodatak na ono protiv Cedevite – kazao je Danijel Lutz, prvi put na konferenciji kao trener Cibone, a ne vršitelj dužnosti.

– Mislim da je psihološki bolje i za igrače i za javnost da nisam više v. d. Ugovor koji sam dobio shvaćam kao nagradu za učinjeno u protekla dva tjedna, no zaobići ću floskule o časti i nastaviti raditi kao što sam dosad.

Iako je utakmica s Nijemcima rezultatski nevažna, kaže da odmaranje ikoga nije moguća varijanta. Igrat će i Dario Šarić, a iz publike će gledati Smush Parker. Američki razigravač sutra će obaviti liječničke preglede i potpisati na mjesec dana. Barem za početak.

– Dominikanska Republika, gdje je zadnje igrao, nije kriterij i stoga se ne želimo žuriti ni nekim novim igračem rušiti kemiju koja sad postoji u momčadi. No, vjerujem da bismo s Parkerom dobili dodatnu energiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije