Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODNIO OSTAVKU

Zvonko Bego: Tudor je govorio da je veliki hajdukovac, ali sada to više ne vjerujem

Igor Tudor
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
05.02.2015.
u 15:16

- To nije lako ni klubu, a ni navijačima. Govorio je da je veliki hajdukovac, a sada kada je to učinio ne vjerujem da je veliki hajdukovac - rekao je Ivo Bego

Igrači Hajduka stali su na stranu bivšeg trenera Igora Tudora i od kluba traži da ga vrati na klupu. No, predsjednik Marin Brbić i vodstvo neće poslušati njihove želje nego su se okrenuli traženju Tudorovog naseljenika.

Kao mogući trener Hajduka spominjao se i Cico Kranjčar, no tako nešto je teško očekivati. Kandidati su još trener B momčadi Mario Osibov, Ivan Katalinić, Branko Karačić, a tu je i vječni Stanko Poklepović... Ne dobije li Hajduk do subote Tudorovog nasljednika, momčad će na Kantridi voditi sportski direktor Goran Vučević.

A veteran Hajduka Zvonko Bego smatra da se Tudor nije trebao povući netom pred nastavak prvenstva.

- Iznenadila me Tudorova odluka jer nije u redu da podnese ostavku dva dana prije početka drugog dijela hrvatskog nogometnog prvenstva. To nije lako ni klubu, a ni navijačima. Govorio je da je veliki hajdukovac, a sada kada je to učinio ne vjerujem da je veliki hajdukovac - rekao je Ivo Bego, prenosi RTL.

>> Evo zašto je Tudor dao otkaz i tko bi ga mogao naslijediti u Hajduku

Komentara 28

ED
europski dinamo
16:24 05.02.2015.

Kaj je sad ovo??? Ajmo brzo sportska redakcijo neki negativni clanak o Dinamu. Moze recimo o transferima....Slepicka,Anderson Costa.

TT
tik tak
19:43 05.02.2015.

Neznam zašto Brbić traži trenera okolo a ima ga pred nosom.Trenersku palicu treba preuzeti Ivo Bego koji se napadom na Mamića dokazao kao veliki hajdukovac pa smatram da bi mogao biti i veliki trener,koji nikad nebi napustio klupu hajduka!!!

Avatar feudalac
feudalac
20:27 05.02.2015.

Ne ide pa ne ide. Nema novca, nema igrača, nema transfera, nema rezultata. Što imamo, upitali su se ljudi koji, što javno, a što tajno, gospodare jednim od najvećih klubova u cijeloj hrvatskoj sportskoj povijesti. Imamo to nešto hajdučke povijesti,, imamo dišpet i beskrajnu, nemjerljivu ljubav dalmatinskog čovjeka prema simbolu Dalmacije. Imamo i kriminalnu jezgru Torcide, spremnu na bilo koji kriminalni čin, od ucjena i prijetnji, do premlaćivanja i fizičkih obračuna koji mogu završiti tragično. Imamo i mudre prevarante nazvane „Naš Hajduk“ koji su smislili fantastičan model - bez ulaganja jedne lipe, bez ikakve odgovornosti, bez truda i muke upravljati milijunski vrijednim pogonom u koji su novac već uložili stvarni vlasnici. Dobili smo u ruke klub koji je u teškim financijskim dubiozama. Najveći suparnik nam bježi dvjesto bodova, transferira igrače, igra Europu, leži na novcu. Pojavio se i drugi, opet jaki gazda i sad više nismo prvi, a bogme ni drugi klub u Ligi 10, a svi su izgledi da ćemo uskoro sanjati i treće mjesto. Možemo li što učiniti? Objektivno teško, ali ako već ne možemo ništa, čuvajmo barem svoje sinekure, svoje plaće, svoje sitne interese u prodaji upaljača i japanki, u prodaji grba i duše „našeg“ Hajduka. Nećemo to moći dugo, provalit će nas narod, razmišljali su, pa poput hajdučkih Baltazara smislili spasonosnu formulu – dajmo im Pedra pa nek glođu njega, a mi ćemo polako ložiti vatru i rušiti sve oko sebe. I uz pomoć medijske falange, splitske, ali i zagrebačke, uz pomoć jednako kriminalne jezgre Bad Blue Boysa i zagrebačkog pandana „Našem Hajduku“, skupine nazvane „Zajedno za Dinamo“, koju mentorira cirkusantski SDP-ov kadar, profesor Kregar, Pedro je serviran u obliku Zdravka Mamića, Dinama, a kasnije je pridodan i HNS i Davor Šuker. Pronađen je vanjski neprijatelj, kosti su bačene, dalmatinski je narod dobio objekt mržnje, a potpuno nesposobna skupina diletanata nastavila je upravljati iz sjene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije