Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEL' TO MOGUĆE?

Nećete vjerovati zbog čega SP-u u Rusiji prijeti neviđeni skandal!

Rusija stadion
Foto: Reuters
1/10
31.01.2018.
u 19:15

- Skakavci vole mjesta gdje ima puno zelenog. Kako da ne dođu tamo gdje se igra nogomet?


Rusko Ministarstvo poljoprivrede objavilo je loše vijesti uoči Svjetskog prvenstva kojem će ta zemlja biti domaćin od 14. lipnja do 15. srpnja ove godine.

Da je na pomolu mogući veliki skandal potvrdio je i ruski ministar poljoprivrede Pjotr Čekmarjov, a problem bi mogli stvoriti skakavci, piše Daily Mail.

- Naučili smo više manje kako se nositi sa skakavcima, ali ove godine bojim da bi sve moglo završiti kao međunarodni skandal - rekao je Čekmarjov pa dodaje:

- Skakavci vole mjesta gdje ima puno zelenog. Kako da ne dođu tamo gdje se igra nogomet?

Najveći problem predstavlja regija Volgograd, koja je 911 kilometara udaljena od Moskve.

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Bud Humski
Bud Humski
20:59 31.01.2018.

Nogomet se igra vec vise od 150 godina, i uglavnom se igra na travnatim stadionima diljem kugle zemaljske, i jos nikad nisam cuo da su na nekom stadionu skakavci velika prijetnja i da su pojeli travu! Ili je novinarima (opet) dosadno ili su bacuske dobili paranoju. Cuj, skakavci vole mjesta gdje ima puno zelenog! Ako postoje sredstva protiv komaraca onda mora da postoje i protiv skakavaca. Nitko ih nije spominjao ni na SP-u U JAR-u gdje je klima za skakavce neusporedivo povoljnija i gdje se sve zeleni tokom cijele godine, ali eto Rusi se uspanicarili zbog skakavaca!

VJ
Vl jedi govna
21:13 31.01.2018.

Skakavci, muslimani, slovenci... sve je to isto, svi vole zeleno

JP
josip.pivar11
09:51 01.02.2018.

U tako malo redaka tako puno bedastoća. Treba to znati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije