Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA SITUACIJA

Hrvatska slavila 10:0, a semafor zbog bizarnog razloga pokazivao da smo zabili 9 golova

Hrvatska pobijedila San Marino 10:0, no semafor prikazuje samo jednoznamenkaste brojeve
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/8
08.10.2020.
u 21:54

- Ovakve utakmice su jednostavne onoliko koliko si ozbiljan. Dečki su bili ozbiljni, rezultat je posljedica toga. Razlika u kvaliteti je baš velika. Sada se spremamo za puno važniju i težu utakmicu u Grčkoj - rekao je izbornik Igor Bišćan

Hrvatska U-21 reprezentacija u Kranjčevićevoj je ulici u Zagrebu razbila vršnjake iz San Marina s 10:0 u kvalifikacijama za Euro 2021.

- Ovakve utakmice su jednostavne onoliko koliko si ozbiljan. Dečki su bili ozbiljni, rezultat je posljedica toga. Razlika u kvaliteti je baš velika. Sada se spremamo za puno važniju i težu utakmicu u Grčkoj - rekao je izbornik Igor Bišćan, prenosi Dalmatinski portal.

Osvrnuo se na poraz Grčke od Litve.

- Nisam iznenađen. Litva je puno ozbiljnija momčad od San Marina. Komentirali smo da će sigurno u Litvi netko ostaviti bodova. Škotska je tamo jedva pobijedila. Grke je poraz od nas uzdrmao, jedva su svladali San Marino, a sada su poraženi od Litve. Na nama je da to iskoristimo. Sigurno je da nas neće dočekati u najboljem ozračju. Treba zaboraviti ono što je bilo u Varaždinu, svaka utakmica je priča za sebe - rekao je Bišćan.

Dvostruki strijelac bio je Hajdukov Darko Nejašmić.

- Rezultat pokazuje da nismo podcijenili protivnika. Ušli smo maksimalno ozbiljno što je trener od nas i tražio. U ovakvim susretima podižemo samopouzdanje, to je pozitivno - rekao je Nejašmić pa se osvrnuo na Grčku:

- Mislim da neće biti utakmica kao u Varaždinu. Bit će dosta čvršća. Mislim da smo dobra ekipa. Vjerujemo u sebe i u odlazak na Euro.

Dodajmo i da je semafor u Kranjčevićevoj ulici na kraju utakmice pokazivao da je rezultat 9:0, a ne 10:0. Razlog je neobičan, semafor ne može prikazati dvoznamenkaste brojeve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije