Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dečki, svaka čast

Hrvati i Srbin oduševili gestom uoči utakmice i postali hit

Zlatko Horvat
Foto: Twitter
11.01.2018.
u 22:56

- Nije problem što mi mislimo, između naših reprezentacija nema ništa loše, jer su to sportaši, ali znamo kako je u politici.

Hrvatska i Srbija sutra će u Spaladium Areni odmjeriti snage u prvom kolu Europskog rukometnog prvenstva. Kada se ove dvije zemlje nađu u bilo kojem sportu, situacija je uzavrela, a ta utakmica proglasi se posebnom zbog zategnutih odnosa i prošlosti dviju zemalja.

Međutim, sportaši uvijek pokušavaju spustiti tenzije, a tako je i uoči sutrašnjeg rukometnog susreta.

- Nije problem što mi mislimo, između naših reprezentacija nema ništa loše, jer su to sportaši, ali znamo kako je u politici. Ne traži se ništa pozitivno, traži se nešto loše i zato bih volio da nemamo kontakte ni s kim prije utakmice, rekao je danas izbornik Srbije Jovica Cvetković.

A lijepu poruku poslali su i igrači, posebno naš Zlatko Horvat i igrač Srbije Dobrivoje Marković. Dvojica suigrača iz PPD Zagreba sutra će se naći na suprotnim stranama, a uoči tog susreta fotografirali su se zagrljeni i time pokazali da u sportu nema mjesta politici i zategnutim odnosima.

Fotka koju je na Twitteru objavio PPD Zagreb brzo je postala hit.

Komentara 41

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
23:20 11.01.2018.

Njih dvojica su suigrači u Zagrebu i logično je da imaju prijateljski odnos bez obzira na nacionalnost. Ali dajte molim vas nemojte mi opet o nekakvom bratstvu i jedinstvu... Neka igrači svoje na terenu odrade sportski a navijači će sigurno na tribinama pokazati što Hrvati misle o ovakvom medijskom napuhavanju bratstva s onima koji su nam vječni neprijatelji...

KA
kacavenda
23:40 11.01.2018.

Nevijedi lizanje, Hr pobjedjuje

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
23:41 11.01.2018.

Uzvratiti im jednakom mjerom za svu "ljubav i poštovanje" koje su oni nama pružili i priuštili 2012. u Bg. Ma čak i malo jače od toga i sve 5 !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije