Naslovnica Sport Strani nogomet

Guardiola u petak objavljuje da napušta Barcelonu!

- On bi karijeru volio nastaviti u Engleskoj, kad već nije na Otok došao kao igrač, da se bar dokaže kao trener
26. travnja 2012. u 20:43 10 komentara 1 prikaza
guardiola
Foto: AFP/Pixsell

Prema pisanju Sky Sporta, trener Barcelone Pep Guardiola na sutrašnjoj će konferenciji za novinare obznaniti da napušta Barcelonu. Stručnjak za španjolski nogomet Guillem Balague za Sky Sports je potvrdio da Guardiola više nema namjeru ostati u klubu.

- On ima potrebu otići u drugi klub, u drugu državu. U Engleskoj nikad nije igrao iako je bio blizu dolaska u Wigan, a tražili su ga i Manchester United, Liverpool i Tottenham. Ako se kao igrač nije dokazao na Otoku, onda to želi kao trener.

Balague je istaknuo kako njegov odlazak nije povezan s nekakvim problemima unutar svačionice, već da se jednostavno zasitio.

- Guardiola već šest mjeseci razmišlja o odlasku i sad je prelomio. On je veliki radnik, puno napora ulaže i došlo je do velikog zasićenja.

Kao moguće nasljednike Balague je istaknuo četiri kandidata; Marcela Bilsu, Andre Villas-Boasa, Laurenta Blanca i Ernesta Valverde.

Elipso

  • tonny555:

    tako je odi.

  • Niki22:

    Pošteno! Trener koji s Barcelonom ne osvoji ni BBLV ni UEFA Ch.L. treba pustiti nekok, koji to može i zna. Uostalom, dosta je prije i naosvajao trofeja. P.S.Pozdrav mu od Ibre, iz Milana!

  • baniček:

    trebao je odavno otići jer je uništio barcelonu, ali zanima me koliko su ga platili za to zlodjelo. odi što prije...