Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslavio 40 godina

Giggs: Nekad sam mislio da su igrači s 31 godinu starci

'WORLD RIGHTS EXCEPT UK Wayne Rooney and Ryan Giggs celebrate fifth goal during the FIFA World Club Championship match Manchester United vs. Gamba Osaka (5-3). Yokohama, Japan. 18/12/2008  BYLINE BIGP
Foto: 'Big Pictures/PIXSELL'
29.11.2013.
u 08:57

- Sretan sam što sam u velikom klubu. Još želim igrati i osvajati naslove. Nekad je teško, ali još uvijek uživam. Sve dok je tako nastavit ću igrati - rekao je Giggs.

Ryan Giggs u petak je napunio 40 godina i još uvijek ne razmišlja o odlasku u mirovinu. Velška nogometna legenda s Manchester Unitedom ima ugovor do kraja sezone, a nada se da će i nakon toga s klubom produljiti suradnju.

- Sretan sam što sam u velikom klubu. Još želim igrati i osvajati naslove. Nekad je teško, ali još uvijek uživam. Sve dok je tako nastavit ću igrati - rekao je Giggs.

Giggs je na Old Traffordu protekle 24 godine, osvojio je 13 naslova (isto koliko i Arsenal) i dva puta Ligu prvaka. Za United je odigrao ukupno 953 utakmice.

- Ne znam što mlađi igrači misle o meni. Kad sam imao 17 i 18 godina, mislio sam da su oni s 31 starci. A sad igram s 40 - kaže Giggs.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije