Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Man. United - Chelsea

Ferguson: U završnici sezone vozimo u petoj brzini

Alex Ferguson
Reuters
12.04.2011.
u 23:45

Talijan na Chelseinoj klupi Carlo Ancelotti možda je sa sobom u Manchester ponio i kofere.

Jer poraz (1:2) i ispadanje u četvrtfinalu Lige prvaka od Man. Uniteda sigurno neće dobro leći vlasniku londonskog kluba Romanu Abramoviču, koji se baš i ne može pohvaliti da je strpljiv s trenerima.

Ipak, nakon susreta, mnogi su Ancelottiju zamjerili što od prve minute nije stavio Didiera Drogbu, strijelca jedinog pogotka za Chelsea, nego je umjesto njega priliku ponovno dobio Fernando Torres.

- Drogba je u drugom dijelu bio fantastičan. U našu je igru unio živost, snagu i mogućnost da postignemo gol. U Torresa i dalje moramo vjerovati - spretno je izbjegao izravno odgovoriti na novinarski upit Carlo Ancelotti.

- Samopouzdanje je vrlo visoko. Vraćaju nam se ozlijeđeni igrači, što je ključno za završnicu sezone u kojoj ćemo igrati svaka tri dana - istaknuo je jedan od junaka utakmice i asistent za oba pogotka Manchestera, Ryan Giggs, a s njim se složio i menadžer Sir Alex Ferguson.

- Nema sumnje da vozimo u najvećoj brzini. U najboljoj smo formi baš sad kad najviše treba - naglasio je Fergie i dodao da sutra ide gledati utakmicu Schalke - Inter, kako bi na djelu vidio moguće protivnike u polufinalu Lige prvaka.

- Iskusni Inter nikad se ne smije otpisati - smatra menadžer Manchester Uniteda.

Komentara 2

ZD
Zoran-Düsseldorf
04:38 13.04.2011.

Cestitlke Mancesteru,zasluzeno,u polufinale,sledeci nadamo se Salke.

VA
Vatrenko
14:47 15.04.2011.

Ante, Ante, svi smo za te! Svi smo za te i uvijek ce mo biti!!! .... uvijek vjeran!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije