Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNE IZJAVE

Engleskom savezu je dosta, odlučili su kazniti Mourinha

Jose Mourinho
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
08.01.2015.
u 20:24

Prije tri tjedna je Mourinho uoči utakmice sa Stokeom također komentirao suce, ali za taj istup je dobio samo službeno upozorenje

Engleski nogometni savez optužio je Josea Mourinha za nedolično ponašanje!

– Mediji, menadžeri, svi oni rade pritisak na suce. Vodi se kampanja protiv Chelseaja, iako ne znam zašto – rekao je Portugalac nakon utakmice sa Southamptonom 28. prosinca prošle godine.

Na toj utakmici mu je zasmetalo što je Cesc Fabregas dobio žuti karton nakon starta protivničkog braniča, a umjesto kaznenog udarca, Anthony Taylor odlučio je da je riječ o simuliranju.

Prije tri tjedna Mourinho je uoči utakmice sa Stokeom također komentirao suce, ali za taj istup je dobio samo službeno upozorenje. Sada Savez nije imao razumijevanja i o mogućoj kazni će odlučiti nakon što Jose pošalje svoj odgovor i razloge takvih rečenica. Rok mu je 13. siječnja.

>> Mourinho prije deset godina: 5:4 je rezultat za hokej

Komentara 3

MA
mamunamegalo
21:50 08.01.2015.

treba ga maknut iz nogometa,prgavi bahati umišljeni

DB
doktor.buljko
00:25 09.01.2015.

Kad pobijedi utakmicu uz pomoć sudaca (vrlo često), onda mudro šuti i sebe veliča, a kad izgubi, uvijek mu je sudac, uglavnom bezrazložno, kriv. KRALJ TAŠTINE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije