Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO DVA GOLA

Eduardo: Jedini heroj je Šahtar, a ne ja

Eduardo Šahtar
Segodnya/PIXSELL
06.04.2014.
u 09:51

- Nisam heroj, jedini heroj danas je Šahtar. Pokušat ćemo nastaviti pobjeđivati i osvojiti prvenstvo. A onda ćemo svi biti heroji.

Eduardo da Silva s dva je pogotka vodio Šahtar do pobjede nad Karpatyjem (3:0) u subotnjoj utakmici ukrajinskog prvenstva. No, Dudu kaže da se ne osjeća kao heroj.

- Nisam heroj, jedini heroj danas je Šahtar. Pokušat ćemo nastaviti pobjeđivati i osvojiti prvenstvo. A onda ćemo svi biti heroji.

Eduardo je prvi gol zabio glavom nakon što je Srna ubacio iz kornera. Odmah je otišao čestitati svojem kapetanu.

- Dobro poznajem Srnu i znam da može poslati pravu loptu. I to nam jako pomaže.

Eduardo kaže da osjeća pritisak u utrci za prvaka.

- Šahtar je prvak četiri sezone zaredom i navijači su naviknuli na uspjeh. Ove godine je liga puno izjednačenija i razlike među prve četiri momčadi nisu velike.

>> Eduardo zabio dva gola na asistencije Srne; strijelac i Kalinić

Komentara 1

OC
obican covik
12:33 06.04.2014.

Vratimo se okolnostima i putnom zivotu Eduarda, pa onda se upitajmo, "mogucnost igranja za Brazil". Ovakav slucaj, njegovog nastupa, najvjerovatnije , JEDINSTVEN SLUCAJ U POVIJESTI SPORTA, uopce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije