Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Ivan Halar, Hina
Maksimir

Dinamo slomio Inter u završnici, BBB odali počast generalu Praljku

Dinamo slomio Inter u završnici, BBB odali počast generalu Praljku
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
03.12.2017. u 19:54

U susretu 18. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Dinama svladali Inter s 1-0 (0-0) i opet došli do ogromnih 12 bodova viška u odnosu na pratitelje.

Dinamo je teškom mukom slavio protiv Intera, a golom u samoj završnici susreta zagrebačka momčad je napravila veliki korak ka naslovu prvaka.  

Obrana Zaprešićana odolijevala je sve do 84. minute kada je ubačaj Jana Lecjaksa primio Španjolac Dani Olmo i preciznim udarcem iskosa probio vratara Santinija. Dinamo je prije toga imao samo jednu pravu priliku i to čileanca Henriqueza na samom početku utakmice kad mu je Santini obranio nogom.

Dinamo - Inter
1/13

Dodajmo i kako su Bad Blue Boysi prvih dvadeset minuta susret promatrali u tišini, a onda su razvili transparente s porukama potpore generalu Slobodanu Praljku i ostalim generalima osuđenima u Haagu.

Na jednom je pisalo 'General Praljak hrvatski heroj', a na drugom 'Obrana nije zločin, zaštita nije agresija.Dinamov sjever uz hrvatsku braću Herceg-Bosne'.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Pred 1500 gledatelja na stadionu Maksimir sudio je Križarić iz Čakovca. 

Dinamo je vodeći i ima 44 boda, a Hajduk i Osijek po 32, dok je Inter peti s 23 boda. 

 

Komentara 84

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
19:15 03.12.2017.

Čidti gol poništen Dinamu. Igrač Dinama dadaje svom igraču 16 metara ali loptu nespretno zahvaća igrač intera i dodaje igraču Dinama koji zabija gol. Ni z od zaledja. Još jedna kradja na štetu Dinama

Avatar LauraHBHR
LauraHBHR
21:06 03.12.2017.

Brat uz Brata, Hrvat uz Hrvata! Trebamo se svi držati zajedno nakon ovakve nepravde! Neka pati koga smeta kad se cjeli Hrvatski narod, domoljubi širom države drže zajedno!

IL
ilijan1a
20:43 03.12.2017.

BBB svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije