Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joško Jeličić:

Cvitanović ima selektivno pamćenje, neka ode kod Tate i traži promjene u HNS-u

Jeličić i Beusan
Foto: HRT Screenshot
1/5
27.11.2017.
u 21:43

- Stvarno mi nije jasno što se događalo sa sucem. Metar i pol je igrač Dinama bio iza igrača Rudeša. Tako da je Stolnik napravio veliku pogrešku, kaže Beusan.

Dinamo je u posljednjem kolu ostao bez pobjede protiv Rudeša (1:1) nakon što je pomoćni sudac Marko Stolnik u 79. minuti pogrešno označio zaleđe Olma te plavima nije priznat pogodak. O toj spornoj situaciji bilo je govora i u HRT-ovoj emisiji Stadion.

- Zašto je pokazano zaleđe? To ćemo pitati Stolnika. Metar, metar i pol je igrač Dinama bio iza igrača Rudeša. Tako da je Stolnik napravio veliku pogrešku. Bio je u dobroj poziciji, ali tko zna zašto je podigao zastavicu - rekao je sudački stručnjak Mateo Beusan, a slično je kazao i za situaciju koja se dogodila dvije minute kasnije kada je Stolnik ponovno podigao zastavicu, iako Olmo opet nije bio u nedozvoljenoj poziciji.

Jeličić i Beusan
1/7

- Stvarno mi nije jasno što se događalo sa sucem. Vjerojatno mu drugo poluvrijeme baš i nije išlo od ruke.

Nadovezao se i stručni komentator Joško Jeličić.

- Simpatična je izjava Marija Cvitanovića nakon utakmice da je Dinamo zaštićen, što spominju kritičari. Razumijem ga. Ali, da bi imao kredibilitet, mora biti vjerodostojan. Nikad nisam čuo da je rekao da je njegov igrač zabio iz zaleđa ili slično, dakle ima selektivno pamćenje - izjavio je Jeličić te dodao:

- Ako ćemo pričati o transparentnosti, svaku sezonu počinju s 12 bodova prednosti jer njihova druga momčad igra s njima. Rudeš se po bodovnom učinku u utakmicama s Dinamom izjednačio s Lokomotivom, a ima 25 utakmica manje. Ako pričamo o centralizaciji i tramvajizaciji nogometa, oni imaju šest utakmica u Zagrebu zajedno u ovom periodu. Mario nije zadovoljan suđenjem i infrastrukturom. Ako je to problem, neka se nakon treninga popne na kat, ode kod Tate i zatraži promjene u HNS-u. Vrlo jednostavno - zaključio je Jeličić.

Komentara 124

ZR
Ze Roberto u
22:18 27.11.2017.

Daj maknite više tog neznalicu sa laptopom sa HTV !! Koje on kompentencije ima da bi javno mogao pljuvati , prije svega po Dinamu, a isto tako i prema svima koji nisu, u njegovom jadnom mozgu, njemu po vollji !!!!

Avatar white socks
white socks
22:16 27.11.2017.

Do kada će HTV dopuštati Jeličićevo pljuvanje ispod svakog ljudskog dostojanstva?

ED
europski dinamo
22:17 27.11.2017.

Jako puno gorčine kod Jeličića...tako je to kad ga je "tata" prestao plaćati ,a sinčeki nisu dobri za Dinamo. Hehe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije