Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćiro o Vatrenima

Ćiro: Nadam se da će Hrvatska izvući pouke iz ovog poraza

'21.03.2013., Zagreb - Brojni navijaci okupili se na otvorenom treningu hrvatske nogometne reprezentacije u kampu Zagrebello. Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za kvalifikacijeske utakmice
Marko Lukunic/PIXSELL'
10.06.2013.
u 15:32

Bez obzira na vrlo loš učinak reprezentacija iz regije u ovom kolu kvalifikacija Ćiro se nada da će uz Bosnu, koja je već na pola puta do Brazila tamo biti i Hrvatska i Crna Gora

Legendarni Ćiro nekadašnji trener Hrvatske, BiH, Švicarske i Irana komentirao je za Agenciju Anadolija komentirao nastupe svih reprezentacija iz regije u prošlotjednim kvalifikacijskim utakmicama za Brazil 2014. Ćiro se nada da će Vatreni izvući pouku nakon šokantnog domaćeg poraza od Škotske.

- Hrvatska mora izvući pouku iz cijele priče i u dvije presudne utakmice, sa Srbijom u Beogradu i Belgijom kući ostvariti pobjede. To moraju riješiti da bi sa BiH išli na Svjetsko prvenstvo. U tradiciji je da Hrvatska lakše na kraj izlazi s velikima, nego sa slabijima. To je u mentalitetu – smatra Ćiro te dodaje.

Ćiro je  kritizirao i Crnogorce, koji su doživjeli katastrofu u Podgorici od Ukrajine.

-  Jako sam žalostan, jer je Crna Gora bila senzacija u svojoj grupi. Porazom od Ukrajine umnogome su kompromitirali sve ono što su do sada napravili. Ma, molim te lijepo, mogli su sa Englezima, a sada pali pred Ukrajincima. Kako, kako? Pa, mentalitet! Lako ćemo. Vraga ćemo lako - kazao je Blažević.

Bosnu i Hercegovinu Ćiro ističe kao najjaču na regiji.

- Nema sumnje, BiH je najbolja reprezentacija u našoj regiji. To nitko ne može opovrgnuti. Govorio sam to i prije 'petarde' u Latviji. BiH ima kompoziciju ekipe bolju od ostalih. Međutim ne smiju zaspati. Za BiH nastupaju igračine, velike zvijezde i ti i takvi će zadiviti planetu na nadolazećem Svjetskom prvenstvu -  smatra Ćiro.

Bez obzira na vrlo loš učinak reprezentacija iz regije u ovom kolu kvalifikacija Ćiro se nada da će uz Bosnu, koja je već na pola puta do Brazila tamo biti i Hrvatska i Crna Gora.

>> Sammir ispada iz prve momčadi, Milić će debitirati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije