Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno Škot

Čeka se samo potvrda: Moyes će naslijediti Fergusona

David Moyes
Reuters/Pixsell
09.05.2013.
u 09:45

Zanimljivo, u anketi The Suna najviše glasova navijača za Fergusonova nasljednika nije dobio Moyes nego Jose Mourinho

Nakon što je jučer objavljeno da se Alex Ferguson nakon gotovo 27 godina na klupi Manchestera povlači i odlazi u mirovinu, u Engleskoj su počela nagađanja o tome tko će ga naslijediti.

Kako danas pišu gotovo svi mediji, to mjesto trebao bi popuniti sadašnji trener Evertona David Moyes. Mediji s Otoka tvrde da je sam Ferguson, koji će ostati na direktorskoj funkciji, odlučio da bi upravo Moyes trebao biti njegov nasljednik. Isto tako, nagađa se da bi i službena potvrda svega ovoga mogla stići već danas.

– Davidov ugovor istječe za šest tjedana i ima pravo sam odlučiti što će dalje. Godinama je odlično radio u ovom klubu – znakovito je za Sky rekao predsjednik Evertona Bill Kenwright.

Inače, mnoge legende Uniteda stale su na Moyesovu stranu i vjeruju da je upravo on najbolje rješenje. Zanimljivo, u anketi The Suna najviše glasova navijača za Fergusonova nasljednika nije dobio Moyes nego Jose Mourinho. Za Portugalca je glasovalo 40 posto navijača, a za Moyesa 32.

>>C. Ronaldo se poklonio Fergusonu: Šefe, hvala na svemu

>>Owen o Fergusonovu odlasku: Bez njega United neće biti United

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije