Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadarske muke

Car već sada ima sedam ponuda, otići će i Brown

'21.05.2011., Zagreb -  Dvorana Trnsko. A-1 muska liga, poluzavrsnica doigravanja KK Zagreb Croatia osiguranje - KK Zadar.Marko Car.Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
22.05.2011.
u 19:47

Car ima sedam ponuda, a za njegov razvoj najbolje bi bilo da igra u hrvatskom euroligašu – kazuje njegov menadžer S. Krivokuća

Pred KK Zadar mučno je ljeto u kojem će teško moći zadržati nositelje igre Marka Cara i Brandona Browna. Obojica će imati ponude koje daleko nadilaze mogućnosti kluba koji neće igrati ni NLB ligu i kojemu ne preostaje ništa drugo nego graditi od temelja.

Ma koliko romantično zvučalo, s petoricom igrača ne može se igrati današnja košarka. Marko Car pokušavao je odglumiti razigravača, no on to nije. On je odličan strijelac, možda i najjači domaći branič u ligi u igri jedan na jednoga (s nevjerojatnom lakoćom kreira si šut).

– Marko već ima sedam ponuda. Za njegov razvoj bilo bi najbolje kada bi zaigrao u nekom euroligašu, idealno bi bilo u hrvatskom – kazuje Carov menadžer Slobodan Krivokuća.

Zadrov trener Pino Grdović duboko se naklonio pristupu poslu (za koji nije redovno plaćen) Amerikanca Brandona Browna.

– Odnosio se prema klubu kao da je u Zadru rođen. Rekao mi je da će igrati za mene, a gležanj mu je bio u očajnom stanju. Takve Amerikance teško je naći.

Grdović se nada da će nastaviti raditi i razvijati talent Marčinkovića, Batura, Olivarija...

– Jedini moj uvjet bit će da igrači imaju redovna primanja, a ne da im to uzimaju oni koji sa zadužnicama čekaju iza kantuna – kazuje trener koji vjeruje kako bi, da je došao prije, sačuvao Zadru mjesto u NLB ligi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije