Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV SRBIJE

Brazilci se sprdaju s Neymarom: Nećete vjerovati za što nude piće

Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
25.06.2018.
u 22:40

Utakmica Brazil - Srbija igra se u srijedu, a tek će se vidjeti hoće li dotični bar možda i bankrotirati.


Bar Sir Walter Pub, koji se nalazi na sjevernom djelu Rio de Janeira, izmislio je sjajan način kako privući goste, ali i kako završiti u svjetskim medijima. 

Naime, bar nudi praćenje dvoboja SP-a Brazil - Srbija, ali nudi i posebnu ponudu - svaki puta kada brazilska zvijezda Neymar padne, oglasit će se zvono i prisutni dobivaju besplatno piće.

Brazilci već desetak dana imaju novi nacionalni sport, sprdanje sa svojom zvijezdom, koja na SP-u u Rusiji plijeni pažnju frizurama, ali i brojnim padovima i čestim pritužbama na prekršaje protivničkih igrača, kojih je na prve dvije utakmice bilo ukupno 14. Nakon što su odigrali 1:1 sa Švicarskom te jedva u sudačkoj nadoknadi pobijedili Kostariku, Brazilci nisu zadovoljni igrom svoje reprezentacije, a na udaru je posebice Neymar. 

Utakmica Brazil - Srbija igra se u srijedu, a tek će se vidjeti hoće li dotični bar možda i bankrotirati

Komentara 5

FF
filip.filipovic23
23:55 25.06.2018.

Ronaldo je beba za njega u padanju i simuliranju

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
05:10 26.06.2018.

Niti Pipo ‘Epileptico’ Inzaghi nije tako padao u 16rcu...

Avatar Roy Bean
Roy Bean
06:42 26.06.2018.

Mora Neymar kod doktora. Zasigurno ima padavicu. Tu i tamo mu ide i pjena na usta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije