Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović prvo ime Indiane u porazu kod Philadelphije

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
11.03.2019.
u 09:56

Phoenix Suns Dragana Bednera su napravili iznenađenje pobijedivši prvu momčad Zapada Golden State Warriors.

Bojan Bogdanović bio je najbolji igrač Indiane s 18 koševa u porazu Indiana Pacersa od Philadelphia 76ersa, a Dario Šarić odigrao je solidno u pobjedi Minnesote. Phoenix Suns Dragana Bednera su napravili iznenađenje pobijedivši prvu momčad Zapada Golden State Warriors.

Philadelphia 76ers su kod kuće sa 106:89 nadigrali Indiana Pacerse, a Bogdanović je u 34 minute na terenu upisao 18 koševa (šut iz igre 6/16. trice 1/4), pet skokova, dvije asistencije i isto toliko ukradenih lopti.

Joel Embiid se vratio na terene nakon osam utakmica pauze i predvodio je Sixerse do pobjede sa 33 ubačaja i 12 skokova što mu je 49. double-double. Zahvaljujući ovoj pobjedi Sixers su se popeli na treće mjesto Istočne konferencije čime su izjednačeni s Pacersima. 

Minnesota Timberwolves su, također kod kuće, sa 103:92 bili bolji od NY Knicksa, a Taj Gibson je bio najbolji pojedinac pobjedničke momčadi sa 25 ubačaja.

Jeff Teague je dodao 20 koševa i 10 skokova za svoj 11. double-double. Šarić je odigrao 22 minute i zabio je 11 koševa (šut iz igre 5/11, trice 1/5) te ugrabio četiri skoka uz dvije asistencije i jednu ukradenu loptu. Kod New Yorka najbolji je bio Damyean Dotson sa 26 koševa, a Mario Hezonja nije ulazio u igru za Knickse.

Za iznenađenje večeri pobrinuli su se Phoenix Suns, zadnja momčad Zapada, koja je na gostovanju sa 115:111 pobijedila aktualne NBA prvake Golden State Warriors. 

Devin Booker, koji je utakmicu završio sa 37 koševa, zabio je šut pet minuta prije kraja zahvaljujući kojem su se Phoenix odvojili i nakon toga više nisu ispuštali prednost.

Suns su ovom pobjedom prekinuli niz od 18 poraza od Warriorsa, a sinoć su uspjeli čak nadoknaditi zaostatak od 16 koševa. Bender je na terenu proveo 15 minuta i u tom je vremenu upisao dva koša (šut iz igre 1/4, trice o/1) uz šest skokova i jedan blok. 

Klay Thompson je bio najučinkovitiji kod Warriorsa, kojima je ovo drugi poraz zaredom, sa 28 koševa, dok je Kevin Durant ubacio 25.

Komentara 1

BA
bazinga
06:36 12.03.2019.

Ako ekipa izgubi onda si luzer kao i ostali, možeš biti samo gubitnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije