Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ BUKUREŠTA

Bivši trener Dinama: 'Idite u Hrvatsku, ali nemojte na Maksimir. To je najgori stadion u Europi'

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
26.12.2023.
u 21:27

Osim što je držao klupe Dinama i Hajduka, imao je i nekoliko angažmana u inozemstvu. Od 2018. do 2019. godine bio je strateg ciparskog Pafosa. Prošle je godine radio u bugarskom Botevu iz Plovdiva, a nakon toga je bio nezaposlen.

Početkom prosinca Željko Kopić je preuzeo Dinamo iz Bukureška. Hrvatski trener je došao sa zadatkom da klub spasi od ispadanja. Za sada je upisao dvije pobjede i dva poraza. Time je Dinamo i dalje na dnu, točnije na pretposljednjem mjestu.

Hrvatski trener je u intervjuu za Gazetu Sporturilor govorio o svojim iskustvima iz Hrvatske gdje je sjedio na klupama vječnih rivala, Dinama i Hajduka. U Hajduku je bio od 2017. do 2018. godine, a u Dinamu od 2021. do 2022. godine. Rumunjima je pričao o Maksimiru.

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
1/50

"Jako sam ponosan na svoju državu, poput svakog Hrvata. Imamo državu s prekrasnom dalmatinskom obalom, imamo više od tisuću otoka, tijekom ljeta je prekrasno u različitim mjestima i Zagreb je lijepo posjetiti", a dodao je i jedno upozorenje: "Možete sve, samo nemojte posjetiti nacionalni stadion, mislim da je najgori u Europi!"

VEZANI ČLANCI:

Osim što je radio na domaćim terenima, imao je i nekoliko angažmana u inozemsvu. Od 2018. do 2019. godine bio je strateg ciparskog Pafosa. Prošle je godine radio u bugarskom Botevu iz Plovdeva, a nakon toga je bio nezaposlen.

VIDEO Kramarić nakon osam godina odlazi iz Hoffenheima, njegov menadžer sve otkrio

 

Komentara 2

21
215794
04:22 27.12.2023.

Stadion je dotrajao istina nemojte k***** Maksimir je na najljepsoj lokaciji u Evropi da Vas netko pozove ove sekunde da postanete trener Dinama dosli bi autostopom (Imam vjeru da ce se i taj stadion rijesiti) Bez uvrede

CA
canon60
00:02 27.12.2023.

Prestanite lupati gluposti o stadionu. Ne igra se nogomet po tribinama i svlačionama nego na terenu koji je još uvijek u Maksimiru jako dobar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije