Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Batshuayi se vraća u Chelsea, Mourinho za braniča Juvea plaća 50 mil. €

Rui Faria Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
18.05.2018.
u 23:34

Sandro je drugi branič kojeg trener Jose Mourinho namjerava dovesti ovog ljeta, jer je blizu realizacije i transfer Tottenhamova stopera Tobyja Alderweirelda

Lijevi branič Juventusa Alex Sandro (27) karijeru će nastaviti u Manchester Unitedu, a vrijednost transfera procjenjuje se na 50 milijuna eura.

 Britanski mediji u petak su objavili da bi ugovor trebao biti potpisan idućeg tjedna, a Juventus će na brazilskom nogometašu zaraditi 24 milijuna eura. Naime, talijanski prvak je prije tri godine Portu platio 26 milijuna eura za Brazilca. 
 
Sandro je drugi branič kojeg trener Jose Mourinho namjerava dovesti ovog ljeta, jer je blizu realizacije i transfer Tottenhamova stopera Tobyja Alderweirelda (29), koji će United koštati 45 milijuna eura.
 
No, Mourinho želi u svojim redovima vidjeti još jednog braniča, a u pitanju je francuski reprezentativac 25-godišnji Djibril Sidibe, koji igra za Monaco.

Belgijskom napadaču Michyju Batshuayiju (24) neće se ispuniti želja da ostane u Borussiji Dortmund, objavili su u petak britanski mediji.

Chelsea je odbio ponudu Borussije za otkup Batshuayijevog ugovora, koji je u siječnju stigao na posudbu u njemački klub te je u 13 utakmica zabio devet golova. Njegov golgeterski učinak mogao je biti i bolji, ali je sredinom travnja ozlijedio gležanj.
 
I dok bi se Batshuayi trebao vratiti u Chelsea, Stamford Bridge će vjerojatno napustiti španjolski napadać Alvaro Morata, za kojeg je zainteresiran Juventus. Morata je proveo u Juveu dvije sezone (2014–2016), te je zabio 27 pogodaka.

Pogledajte i galeriju: Slavni nogometaš i djevojka u sceni inspiriranoj slavnim filmom

Rui Faria Jose Mourinho
1/7

Komentara 2

BM
branko.mihalic1
10:55 19.05.2018.

Može trošit miljone ali njegovo vrijeme je proslo ko i njegov stil ali ostaje mu ego treba mlaďa trener koji igra napadački nogomet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije