Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loš glumac

Kakva gluma u prvenstvu Srbije: Svi se smiju ovom potezu!

Njegoš
Foto: Screenshot
1/2
18.05.2018.
u 12:15

Jedan nepromišljeni potez nogometaša Rada zamalo ih je skupo stajao

U posljednjem kolu srbijanske nogometne lige Javor i Rad međusobno su odlučivali o tome tko ispada iz lige, a sretniji su bili gostujući igrači koji su remijem 1:1 sačuvali prvoligaški status.

No jedan nepromišljeni potez nogometaša Rada zamalo ih je skupo stajao. Naime, Njegoš Petrović u 66 minuti simulirao je u protivničkom kaznenom prostoru, zbog čega mu je sudac pokazao drugi žuti karton.

Srećom, suigrači su uspjeli izdržati do kraja i ostati u ligi. Što se njega tiče, navijači ga ismijavaju zbog naivnog pokušaja glume.

Ključne riječi

Komentara 56

Avatar Dalmacija
Dalmacija
13:01 18.05.2018.

A niste objavili da je u Srbiji jutros padala kiša. Jedna kokoš u okolici Kragujevca pokisla, a druga u okolici Leskovca je uspaničeno kokodakala.

DI
Direkt
13:17 18.05.2018.

Nije to ništa. Naše neoustaše u Blajgurg pozdravljaju nacističkim dizanjem ruke pa zatim se pravdaju da je u pitanju pogreška i da su imali stisnutu pesnicu kao komunistički heroji.

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
12:35 18.05.2018.

Kakav kralj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije