Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pale teške riječi

Zorica se okomila na Banićke: Steffani je marioneta, a Katja 'čudovište od žene'

big brother
Foto: Screenshot
1/5
18.11.2015.
u 11:26

Nakon međusobnog prozivanja i ogovaranja iza leđa, sinoć je uslijedila još jedna tura uvreda, a svemu je kumovala nestašica kave u kući

Iako je Steffani pri svome povratku u BB kuću tvrdila da se vraća zaštititi Zoricu od nemilosrdnih napada ostalih stanara, brzo su stvari krenule u sasvim drugom smjeru.

Naime, nakon međusobnog prozivanja i ogovaranja iza leđa, sinoć je uslijedila još jedna tura uvreda. Svemu je kumovala nestašica kave na koju je Zorica posebno osjetljiva jer kavu naziva svojim „lijekom“, piše RTL.hr.

Steffani je u kuhinji pronašla skrivene zalihe crnog napitka i spravila svom društvu iz dvorišta nekoliko šalica. To, naravno, nije moglo proći nezapaženo kod Zorice koja je Splićanku prozvala da joj je tog istog dana već popila dio kave koju je napravila sebi. Steffani je sve ispričala svojoj majci, na što su obje zaključile da je Zorica „bolesnica“.

Zorica je potom u ispovjedaonici komentirala stanje u Kući te je Steffani nazvala marionetom, a njezinu mamu Katjučudovištem od žene“. Smatra da su se stanari urotili protiv nje skrivanjem kave o kojoj je očito ovisna. Također, „balvan Đorđe“, kako ga ona zove,  namjerno joj je prosuo sodu bikarbonu, što ju je dodatno razljutilo.

Pitanje je vremena kada će se ova napeta situacija između dviju donedavnih prijateljica početi rasplitati jer svi znamo da Zorica ne može držati jezik za zubima, a ni Steffani po tom pitanju nije ništa bolja.

 
Do juče je obožavala Stefani a sada o njoj sve najgore.

Do juče je obožavala Stefani, a sada o njoj sve najgore. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 17. studeni 2015

>>Steffani i Đole noć proveli ljubeći se na krevetu do Steffanine mame

>>Lejla napustila Kuću nakon dva dana: Goran potišten

Komentara 10

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:58 18.11.2015.

Banićke su fetive Splićanke ili su i one prekodrinske?!

CA
campa
14:12 18.11.2015.

Ovo je dno dna.Amerikanizacija građana Hrvatske,odnosno prebacivanje pažnje s društvenih problema na probleme susjedstva.Ja bi to preveo gledaj i prati što ti susjed radi,špijuniraj susjede a mi( političari i masonerija) brinuti čemo o državnim i društvenim pitanjima umjesto vas.Umjesto da se mladi bave znanjem i što više spoznaju svijet oko sebe mi ih zatvaramo u žutilo neznanja pripremajuči ih za život da vode brigu o Stefani,Zorici i ostalim nevažnim temama.Kad dovoljno zatupe i kad neće znati koliko trokut ima stranica a znati će što je susjed jeo za ručak i da li susjeda ima ljubavnika onda će to biti ljudi po mjeri tajkuna,političara i masonerije.Žalosna je budučnost mladih.Još samo fali da nas čipiraju.Ovo je vrijeđanje dostojanstva čovjeka.

LE
LeonardS
10:49 19.11.2015.

Od goreg oca i još gore matere, svi od reda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije