Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva razlika!

Znate li tko je ovo? Naš pjevač objavio svoju fotografiju staru 7 godina, potpuno se promijenio

Foto: Instagram
1/4
03.04.2024.
u 11:30

Riječ je o frontmanu grupe Joy, Alenu Bičeviću, koji je u prvoj emisiji ovog showa nastupio kao Tony Cetinski, a kasnije zaredao pobjede kad se transformirao u Gabi Novak i Aleksandru Prijović.

U novoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' imamo priliku gledati i glazbenika Alena Bičevića. Riječ je o frontmanu grupe Joy koji je u prvoj emisiji ovog showa nastupio kao Tony Cetinski, a kasnije zaredao pobjede kad se transformirao u Gabi Novak i Aleksandru Prijović. Alen nije uvijek ovako izgledao, a prisjetit će ga se oni koji su 2015. gledali show ''The Voice'' .U showu je ostao do polufinalne emisije, a neke od pjesama koje je izveo su: ''Jesen u meni'', ''Ti si mi u krvi'', ''Utorak'' i ''Još uvijek sanjam da smo zajedno''.

Foto: Instagram

Sada je objavio sliku koja je nastala samo dvije godine nakon tog showa, na kojoj se vidi da se potpuno promijenio. 
"Moje lice izgleda nepoznato", napisao je uz fotografiju na kojoj se vidi kako je smršavio u sedam godina.
Podsjetimo, Alen je nakon ''The Voicea'' rekao da je uživao. 

VEZANI ČLANCI:

"Uživao sam, nemoguće je doći u ovakav show, a ne uživati. Ovdje vlada pozitivna energija... Kad sam se prijavljivao, nisam mislio da ću doći do polufinala, neki osjećaj mi je govorio da ću daleko dogurati, ali nikako do polufinala", rekao je nakon ispadanja.

 

Inače u prvoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' svoj je voditeljski debi imao i glumac Filip Detelić, a u komentarima na društvenim mrežama može se vidjeti i kako je oduševio gledatelje. Mnogi su istaknuli da su voditelji bili zabavni te da im se ovaj format baš sviđa. Uz Detelića emisiju vodi i Igor Mešin, a u žiriju su: Enis Bešlagić, Mario Roth, Renata Končić Minea i Goran Navojec.

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije