Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bavila se i pjevanjem

Zbog elitne prostitucije u Srbiji je uhićena zadnja Miss Jugoslavije Slavica Dajana Tripunović

Foto: Youtube screenshot
1/7
05.04.2022.
u 10:18

Slavica Tripunović rodom je iz Borova Sela, a 1991. godine je izabrana za Miss Jugoslavije i zadnja je koja je nosila tu titulu.

U Srbiji je prije nekoliko dana obavljena velika policijska akcija vezana za elitnu prostituciju i kako javljaju mediji iz susjedstva uhićena su i neka poznata imena, a među njima je i zadnja Miss Jugoslavije Slavica Tripunović koja koristi i umjetničko ime Dajana iz vremena kada se bavila pjevačkom karijerom. 

- Slavica Tripunović uhićena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša natjecateljica showova "Parova" i Playboy zečica, uhićene su na djelu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene prekršajnom sudu i određena im je novčana kazna - otkrio je izvor za Kurir.  Slavica Tripunović rodom je iz Borova Sela, a 1991. godine je izabrana za Miss Jugoslavije i zadnja je koja je nosila tu titulu. Živi u Beogradu već godinama, a pokušala se baviti i glazbom i tada je odlučila svom imenu dodati i umjetničko Dajana, a bavila se i ugostiteljstvom i uzgojem cvijeća.

- Nije da ništa ne radim, puno toga radim, ali moji poslovi nisu medijski eksponirani. Ne znam koliko ljudi zna da sam se prije bavila ugostiteljstvom, pa bih ponovno voljela ući u te vode. Dugi niz godina bavim se proizvodnjom ruža, imam staklenike s ružama i to već 15 godina - prije nekoliko godina je tvrdila Slavica. Iz jedne duže veze ima sina, a kako mediji u Srbiji pišu u posao s prostitucijom je ušla zbog velikih dugova koji su joj se nagomilali zbog propalih poslova i kada više nije znala kako vratiti novac svima kojima je dugovala odlučila se na ovaj potez.

VIDEO Novi udarac za poznatog TV doktora! Biden zbog ovog traži da hitno da ostavku

 

Komentara 3

PE
PetarPan1108
11:13 06.04.2022.

Pa kolko onda ima godina ako je bila miss yugoslavije? Hahaha....ima mlađih za platit :)

Avatar Mudlin
Mudlin
13:18 05.04.2022.

Kolko još do kraja dana možemo očekivati baljezganja o vašoj rodbini iz zapadne turske? Pa i osoba sa IQ broja cipela znala bi da to civilizaciju NE zanima - dakle, zaključak je da se ovo redovito srbovanje ciljano provodi. Al moglo bi to koštati jednog dana, moglo bi...

DU
Deleted user
10:29 05.04.2022.

Bilo u njihovim novinama - transkript prisluškivanog, dakle za "trojac" su tražile 5000 eura i to su sumanuto veliki iznosi pa bi čovjek pomislio da ide 2+1 gratis, ali ne - bilo je njih "dve" i ponesi lisice, dakle samo lisičine gratis. Kako vele južno od BG, e ne moš to tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije