Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lopud 1483

Zavirite u luksuzni resort u kojem su odsjeli Victoria i David Beckham, cijena mu je "samo" 10 tisuća eura

Foto: Instagram
1/26
12.07.2022.
u 10:42

Trinaest izvornih ćelija samostana koji se prostirao na 5000 četvornih metara pretvoreno je u pet apartmana za ukupno 10 gostiju, s tim da svaka soba nudi vlastitu kupaonicu i pogled na more ili vrt.

Slavni par Victoria i David Beckham stigli su u Hrvatsku nakon Venecije, a na putovanje Jadranom stigli su zbog proslave godišnjice braka i rođendana kćeri Harper. Obitelj je odsjela na otoku Lopudu gdje su viđeni u nedjelju, a posjetili su i restoran Bowa na Šipanu.

Inače, na Lopudu su odsjeli u resortu Lopud 1483. Nekadašnji franjevački samostan grofica Francesca von Habsburg obnovila je i tu napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom.

1/13

U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Najam luksuznog kompleksa za jedan dan stoji 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura. Uvjet za posjet bio je – bez fotografiranja.

Trinaest izvornih ćelija samostana koji se prostirao na 5000 četvornih metara pretvoreno je u pet apartmana za ukupno 10 gostiju s tim da svaka soba ima vlastitu kupaonicu i pogled na more ili vrt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lopud1483 (@lopud.1483)

Gostima je na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lopud1483 (@lopud.1483)

"Smješten na osami, nudi potpunu privatnost, što ga čini savršenim objektom za bijeg uz opuštanje. S prostranim interijerima, mirnim vrtovima i zadivljujućom zbirkom umjetnina, idealan je za odmor s obitelji i prijateljima te duhovno utočište", stoji u opisu resorta.

Na vrhu tvrđave nalazi se terasa s koje možete promatrati zalazak sunca, a s nje se pruža panoramski pogled na more, okolne otoke i nacionalni park na Mljetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lopud1483 (@lopud.1483)

Na imanju se nalazi i umjetnički paviljon Black Horizon, koji, stoji u opisu resorta, spaja umjetnost i arhitekturu. Na paviljonu su radili umjetnik Olafur Eliasson i arhitekt David Adjaye.

Komentara 11

JO
jocoudriga
11:05 12.07.2022.

Ma vrijedi svakog centa....

Avatar Svračak
Svračak
11:42 12.07.2022.

Da imam i ja bih platio.

Avatar Storm95.
Storm95.
12:01 12.07.2022.

Za ono što se nudi, čak je i podcijenjeno. Daleko bezveznija mjesta, a razvikanija, su i skuolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije