Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznate glumice

Modni 'okršaj' Bojane i Barbare - kojoj bolje stoji crna haljina?

šuti
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/18
17.12.2013.
u 08:46

Brojni su poznati došli na premijeru kako bi dali podršku Lukasu Noli i ekipi njegovog filma "Šuti"

Bojana Gregorić Vejzović odabrala je malu crnu haljinu za premijeru filma "Šuti" Lukasa Nole koja je u ponedjeljak navečer održana u zagrebačkom kinu Europa. No, poznata glumica nije jedina odabrala crnu boju za svečanu premijeru.

Barbara Nola također se odlučila za crnu haljinu od kože. Zakopčana do vrata, s velikom kragnom, glumica je donekle ostavila strog dojam, za razliku od otvorene haljine Bojane Gregorić Vejzović koja joj je istaknula ramena.

Brojni su poznati došli na premijeru kako bi dali podršku Lukasu Noli i ekipi filma, pa su u publici bili i Ecija Ojdanić, Nera Stipičević, Leon Lučev, Anita Dujić, Ivana Roščić i mnogi drugi.

>>Pristojna, a seksi: Bojana Gregorić zablistala u uskoj suknji

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
16:41 17.12.2013.

kojoj bolje stoji haljina? normalno, onoj desno...I to ne zbog haljine, nego zato jer je zgodna...za razliku od one lijevo...imena mi nista ne znace, jer sam od 2001. u americi, pa nikad nisam cuo ni za jednu od navedenih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije