Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RITMU 'RIM TIM TAGI DIM'

VIDEO Vakula urnebesnim videom podržao Baby Lasagnu i nasmijao gledatelje

Foto: Facebook screenshot
1/13
12.04.2024.
u 15:55

Najpoznatiji hrvatski meteorolog Zoran Vakula u najnovijem izdanju vremenske prognoze za Hrvatsku radioteleviziju odlučio je pružiti podršku Baby Lasagni kojeg početkom svibnja očekuje eurovizijski nastup u Švedskoj.

Najpoznatiji hrvatski meteorolog Zoran Vakula (53) u najnovijem izdanju vremenske prognoze za Hrvatsku radioteleviziju odlučio je pružiti podršku Baby Lasagni kojeg početkom svibnja očekuje eurovizijski nastup u Švedskoj. Vakula je poznat po osebujnom načinu izlaganja prognoze vremena, a sad je ponovno iznenadio publiku načinom prezentacije. 

S HRT-a su na društvenoj mreži Facebook objavili simpatičan video u kojem Vakula uz glazbenu podlogu pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' najavljuje kakvo vrijeme gledatelji mogu očekivati za vikend. U opisu videa stoji: - Kakvo će biti vrijeme u subotu kada kamere HRT-a snimaju Rim Tim Tagi Dim ples u 5 hrvatskih gradova, otkriva Zoran Vakula.

Pridružite nam se i vi 13. travnja! Malo prije podneva, dođite sa svojom obitelji, djecom, bakama i djedama, prijateljima ili sami i doživite jedinstvenu atmosferu Rim Tim Tagi Dim plesa. Podržimo Baby Lasagnu uoči nastupa na Eurosongu. - napisali su voditelji društvenih mreža HRT-a, a na snimci poznati voditelj pjeva: - Subotnju vedrinu vidim, subotnjoj toplini se veselim, hladnog vjetra se ne bojim. Rim Tim Tagi Dim! S Markom plešemo svi! - nakon čega je naveo pet gradova - Zagreb, Umag, Osijek, Zadar i Split - u kojima se ovu subotu organizira ples uz taktove i koreografiju Purišićeve pjesme. 

GALERIJA: Druga polufinalna emisija Dore 2024.

1/99

- "Bravo, malo jedinstva hrvatskih gradova. A za gospodina Vakulu, super prognoza!", "Jedan je Vakula", "Šaljiva "hit" prognoza, odlična!", "Otkačen do daske", "Ludilu nikad kraja" - samo su neki od komentara pratitelja oduševljenih izvedbom koja je bila popračena i Lasagninom prepoznatljivom koreografijom. 

Podsjetimo, HRT posljednjih dana poziva sve da u subotu 13. travnja zajedno zaplešu 'Rim Tim Tagi Dim' ples. Gradovi Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag postat će središta plesnog zbivanja točno u podne, te tako dati podršku našem predstavniku na Eurosongu, Baby Lasagni.

Cijeli događaj snimat će kamere Hrvatske radiotelevizije, a emitirat će se u poznatim HTV-ovim emisijama: Dobro jutro, Hrvatska, Dnevnik, Kod nas doma, ali dakako i na društvenim mrežama i web stranicama HRT-a. Naime, ususret 68. Eurosongu koji će se održati u svibnju u švedskom Malmöu, Hrvatska radiotelevizija je izuzetno ponosna na dosadašnji uspjeh i popularnost hrvatskog predstavnika Baby Lasagne.

Vezani članci: 

- Sretni što se ime Hrvatske pronosi diljem Europe voljeli bismo dodatno rasplesati Hrvatsku, poslati podršku našem predstavniku te pokazati djelić hrvatskih ljepota europskoj publici. Stoga Vas pozivamo da najavite događaj u svome mediju i zajedno s nama sudjelujete u plesnoj subotnjoj zabavi. 

Pridružite nam se 13. travnja malo prije podneva sa svojom obitelji, djecom, bakama i djedama,  prijateljima ili sami, i doživite jedinstvenu atmosferu Rim Tim Tagi Dim plesa. Nema boljeg načina da zajedno proslavimo ljubav prema glazbi i plesu i pošaljemo slike prekrasne rasplesane Hrvatske u Europu - piše u priopćenju HRT-a.

VIDEO: Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislio da neću moći sići s pozornice'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije